“3 kuruşluk bakım 5 liraya maal olmasın”

Yaz mevsiminde tatile çıkacaklar, kurban bayramı için araçlarıyla memleketlerine gidecekler dikkat. Aracınızın bakımını yaptırmadan yola çıkmayın. Aksan Otomotiv Sahibi Cemal Aksan; “Uzun yola çıkmadan önce yapılmayan bakımlar nedeniyle araç sahipleri, yolda fahiş fiyatlara araçlarını tamire sokabilir” diyerek uzun yola çıkacaklara uyarılarda bulundu.

Yaz mevsimi ile birlikte tatil sezonu da açıldı. Kurban Bayramının  da yaz mevsimine denk gelmesi tatil planlarını daha hızlandırdı. Haliyle tatil içlin deniz kenarlarına, bayram için memleketlerine gitmek isteyenler, araçları ile uzun yolculuk hayalleri kurmaya başladılar bile. Ancak uzunb yola çıkmayı planladığını aracınız bu yolculuğa ne kadar hazır? Aracınız, bavullarınız ve ailenizle yaptığınız tatil planınızda sizi yolda bırakmasın. Yola çıkmadan önce mutlaka uzmanına aracınızın frenlerinden, yağına kadar kontrolden geçirttin.

Yapılacak bakım ve kontroller hakkında bilgi veren Aksan Otomotiv sahibi Cemal Aksan; “Bayram nedeniyle veya yaz tatili dolayısıyla bir çok aile şehir dışına çıkacak. Uzun bir yolculuk yapacaklar. Bu yolculuklara araçlarıyla gidecekleri için bakımlarını önceden yaptırmaları gerekiyor. Bize geldiklerinde öncelikle arabanın motoruyla ilgili yağ, filtre bakımlarını yapıyoruz. Fren sistemlerini balatalarını ve lastiklerini kontrol ediyoruz. Değişmesi gerekiyorsa değiştiriyoruz. Fren sıvılarını kontrol ediyoruz. Yaz aylarında en çok ihtiyaç duyulan şey klima. Aracın soğutma sistemini kontrol ediyoruz. Daha sağlıklı bir araçta yolculuk yapabilmeleri için polen filtrelerini kontrol ediyoruz. Onun dışında arabanın süspansiyon sistemlerini kontrol ediyoruz. Lastiklere bakıyoruz. Lastiklerin dişlerini, iç, dış izlerini yıpranma, yırtılma, balon gibi deformasyon olup olmadığını kontrol ediyoruz.Eğer lastikleri iyiyse balans ve rot ayarlarını yapıyoruz. Araçlarıyla uzun yola çıktıklarında müşterilerimizin gözleri, arkalarında kalmayacak şekilde bir sorun yaşar mıyım diye düşünmeyecek şekilde bakım yapıyoruz. Amacımızda müsterimiz yolda mağduriyet yaşamasın, 3 lira yaptıracağı problemi 5 liraya yaptırmasın istiyoruz” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.08.2019
09:38

Araç bakımlarınız ac aksan da titiz ve başarılı bir şekilde yapılmaktadır,ac aksan,aracınızın güvencesidir,aç.aksan.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%40,96
Reklamlar
31.07.2019
20:03

fazla akıl lazımmıki

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,33
mg


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.