Bayram Pazarı hem satıcıları hem alıcıların yüzünü güldürdü

Her bayramda açılan bayram pazarı Ramazan Bayramı yaklaşırken yeniden açıldı. İçersinde kadın giyiminden çoraba her şeyin bulunabildiği bayram pazarında esnaflarında, vatandaşlarında yüzü gülüyor.

Bayram öncesi alışveriş telaşının yaşanmasına günler kala, Krempark AVM arkasındaki alanda açılan ve geleneksel olan Bayram pazarı yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde yine tezgahlarını açtı. Hem vatandaşların bayram alışverişini rahat yapması, esnafında kaldırımlarda şehrin çeşitli yerlerinde düzensizce tezgah açmasını önlemek amacıyla başlatılan bayram pazarında hemen hemen bir kişinin ihtiyacı olan her şeyi bulması mümkün. Fiyatlarında düşük olduğu bayram pazarında tezgah açan pazarcılar, pazarın kurulmasından mutlu olduklarını dile getirirken, pazarın her hafta olması gerektiğini dile getirdiler.

Bayramlık alışverişi yapan vatandaşlar ise fiyatların makul olduğunu bayram için her şeyi bulabildiklerini belirttiler.

Düzce Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Akkaş ise, satıcıların kurulan pazardan mutlu olduklarını dile getirerek; “Düzceli esnaflarımız kurulan pazardan dolayı mutlular. Çünkü Düzce’nin parası yine Düzce’de kalıyor. Bu da Düzcemizin gelişmesi ve kalkınması için bir tupla demek. Ayrıca bayram alışverişinin o telaşı da kargaşaya dönüşmeden sadece bu Pazar içinde düzen içinde yapılıyor. Tek isteğimiz ise hem Perşembe pazarı hem de Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulan pazarlar yanlış yerlere kurulduğu için esnaflarımız rağbet göstermiyor. Onun yerine burada haftada bir kurulacak Pazar esnaflarımızın tek dileği” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.