Düzce’ye neler oluyor! Bu sefer 6. sırada

TOBB 2019 Ocak-Temmuz dönemi birikimli kurulan ve kapanan şirket verilerini paylaştı. Düzce en fazla şirketin kurulduğu iller arasında yer aldı. Büyükşehir Belediyelerin arkasında il belediyelerine bakıldığında Düzce 6. sırada yer aldı.

TOBB 2019 Ocak-Temmuz dönemi birikimli kurulan ve kapanan şirket verilerini paylaştı. Düzce en fazla şirketin kurulduğu iller arasında yer aldı. Yanlızca Temmuz ayı içerisinde 32 şirket ve 6 ticari işletmenin kurulum işleminin gerçekleştirildiği görüldü. Buna karşılık 2019 yılının ilk 6 aylık döneminde Düzce’de 17 şirket, 3 kooperatif ve 25 ticari işletme kapandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ocak-Temmuz dönemi birikimli kurulan ve kapanan şirket verilerini yayınladı. Açıklanan verilerde 7 aylık süre içerisinde Düzce’de 147 şirket ve 36 ticari işletmenin kurulduğu, 17 şirket ve 1 kooperatife tasfiye işlemi uygulandığı, 17 şirket, 3 kooperatif ve 25 ticari işletmenin ise kapandığı görüldü.    Yanlızca Temmuz ayı için yapılan değerlendirmede ise 32 şirket ve 6 ticari işletmenin kurulduğu, 5 şirkete tasfiye işlemi başlatıldığı, 2 şirket, 2 kooperatif ve 1 ticari işletmenin kapandığı görüldü.   

EN FAZLA SAYIDA ŞİRKET KURULUMUNUN KAYDEDİLDİĞİ İLLER

Ülkede en çok sayıda şirket kurulumunun kaydedildiği iller şöyle sıralandı: İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Gaziantep, Mersin, Kocaeli, Konya, Adana,,Muğla, Kayseri, Hatay, Diyarbakır, Ş.Urfa, Denizli, Samsun, Sakarya, Tekirdağ, Manisa, Eskişehir, Aydın, Balıkesir, K.Maraş, Mardin, Trabzon, Malatya, Van, Yalova, Nevşehir, Batman, Çanakkale, Çorum, Düzce, Afyon, Elazığ, Sivas, Isparta, Aksaray, Ordu, Bolu, Uşak, Adıyaman, Burdur, Edirne, Erzurum olarak sıralandı.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.