Şişman en sonunda isyan etti

Şişman en sonunda isyan etti

Düzce’nin en sakin oda başkanlarından olan Düzce Lokantacılar Odası Başkanı Atilla Şişman da son dönemde yaşanan olumsuzluklar karşısında sessizliğini bozdu. Şişman, “Küçük esnaf can çekişiyor. Etrafımızda mutlu insan kalmadı” dedi.

 
Düzce Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Atilla Şişman son dönemde yapılan zamlar ve yaşanan olumsuzluklar karşısında sessizliğini bozdu. Şişman açıklamasında küçük esnafın can çekiştiğini belirterek “Artık bu memlekette esnaflık yapmak ip üstünde cambazlık yapmakla aynı her gün dükkanını kapatan devretmek isteyen esnaf kardeşlerimizle karşılaşıyoruz. Maalesef devletimizde sırtımızdan inmeyip devamlı bizleri kırbaçlıyor.

SSK ayrı, tarım, sağlık ayrı, vergi ayrı, belediye ayrı trafik cezaları ayrı. Cebimizdeki üç kuruşu nasıl alacaklarını bilemiyorlar. Artık cezalar canımızı yakıyor. Çevremizde mutlu insan kalmadı. Mutsuzuz, huzursuzuz gülemiyoruz. Sabah zam akşam zam. Bu bütçedeki açıkların sebebi küçük esnaf mı? Kim bu memleketin bir kuruşunu tamah ettiyse kendine hak görüp çalıp çırptırsa bunları görüp sessiz kaldıysa hepsini Rabbime havale ediyorum. Rabbim sonumuzu Hayırlı Etsin inşallah” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.10.2019
16:33

Sorsan enflasyon tek hane der geçerler,herkes zengin!!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,01
Esnaf
3.10.2019
14:50

helal olsun ne güzel dile getirmiş

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,02
doğruları söylemiş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.