MÜSİAD Genel Başkanı Düzce'de İncelemelerde Bulundu

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Düzce'de

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman  Kaan ile birlikte Diplomatik İlişkiler Komitesi Başkanı Zeki GüvercinDüzce’de incelemelerde bulundu. MÜSİAD Düzce İl Başkanı Pehlivan ile yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Düzce için gelecekte yapılacak yatırımlar anlatılarak destek istendi.


  Müstaki Sanayici İş Adamları Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ile Diplomatik İlişkiler Komitesi Başkanı Zeki Güvercin, Düzce’de MÜSİAD çalışmaları ve yapılan yatırımlarla bilgiler almak üzere Düzce’de incelemeler yaptı. MÜSİAD Düzce Başkanı Vefa Pehlivan ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Aydın’dan Düzce MÜSİAD hakkında bilgiler alan Kaan ve Güvercin daha sonra Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı ziyaret ederek, üniversitede okuyan uluslararası öğrenciler hakkında bilgiler aldılar.

Ardından Teknopark’ı ziyarette eden Genel Başkan Kaan ve Komite Başkanı Güvercin Teknopark’ta çalışmaları devam eden projeler hakkında bilgiler alarak MÜSİAD üyelerinin öncülük ettiği projeleri yakından inceledi. 


Üniversite ziyaretinin ardından MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve beraberindekiler Düzce’ye yeni atanan Vali Cevdet Atay’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

  DİVAPAN’a üst düzey ziyaret
MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Diplomatik İlişkiler Komitesi Başkanı Zeki Güvercin MÜSİAD Düzce Başkanı Vefa Pehlivan ve Başkan Yardımcısı Selahattin Aydın daha sonra Düzce’de köklü sanayi kuruluşlarından Divapan’ı ziyaret ederek, fabrikanın çalışması, piyasaya sunduğu ürünler ve piyasa koşulları hakkında Divapan Genel Müdürü Muzaffer Aydemir’den bilgiler aldı. Ayrıca MÜSİAD Genel Başkanı Kaan ve beraberindekilere fabrikayı da gezdiren Muzaffer Aydemir, geleceğe yönelik projelerini de anlattı. 


 MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Diplomatik İlişkiler Komitesi Başkanı Zeki Güvercin, akşam kendileri için verilen akşam yemeğinde MÜSİAD Düzce üyeleriyle bir araya gelerek bilgiler almasının ardından Düzce’den ayrıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.