Allah Anjiyo Ünitesi ve fabrikalar Açmayı Nasip Etsin

Allah Anjiyo Ünitesi ve fabrikalar Açmayı Nasip Etsin

Son günlerde hep tüketime yönelik dükkan, mağaza açılması ve bu açılan yerlerin de görkemli törenlerle açılışlarına milletvekilleri, belediye başkanlarının katılması buna karşı artan işsizliğe rağmen imalat sanayine yönelik hiçbir açılışın yapılmaması tepkilere neden oldu.Ayrıca vatandaşlar düzcekalpten gidiyor çağrılarına kulak verip Allah anjiyo üniteleri de açmayı nasip etsin dedi.  

Özellikle bir ulusal dondurma mağazasının açılışına milletvekillerinden belediye başkanına kadar ilimizin önde gelen isimlerinin katılması ve çektirdikleri fotoğrafa sosyal medyada eleştiri yağmuru geldi.


Son günlerde ülkemizde yaşanan ekonomik krizler ve buna bağlı olarak işssizliğin artması, 500 kişinin alınacağı dönemlik işçiliğe binlerce başvurunun olmasına karşın üretim ve imalata yönelik hiçbir adım atılmıyor.

Bütün bu yaşananlara karşın tüketime yönelik mağaza, market ve dükkan açılışları da görkemli şölenlerle yapılıyor.  Yapılan açılışlara ise Düzce’nin milletvekilleri, belediye başkanları katılarak kurdelelerini kesiyor.


Son olarak ulusal bir markanın Düzce’de açılan şubesi’nin açılışı da yine görkemli törenle yapıldı. Ancak açılış sonrası çekilen Milletvekilleri Fahri Çakır, Ümit Yılmaz, Belediye Başkanı Faruk Özlü‘nün katılarak fotoğraf çektirmesi ve bu fotoğrafı da sosyal medya hesaplarında paylaşmaları tepkilere neden oldu. Hep tüketime yönelik yerlerin açıldığını ve üretim ve imalata yönelik yerlerin neden açılmadığını soran yüzlerce yorum yapan Düzceliler, ülkenin içinde bulunduğu krizin tüketim mağazaları, şubeleri ile değil üretim yapan fabrikaların açılması ile aşılacağını dile getirdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.09.2019
09:11

onlara paça dükkanı açmak yakışıyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,94
mm


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.