Düzce'nin En'leri İzleyicisiyle Buluştu

Düzce'nin En'leri İzleyicisiyle Buluştu

Düzce TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve gazeteci Cihat Tutkun’un hazırlayıp sunduğu Düzce’nin En’leri programının ilk konuğu CİMAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncer oldu. Düzce’nin sanayisinden turizmine kadar birçok konunun masaya yatırıldığı program ilk haftasında izleyicisinden tam not aldı.

Düzce TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Düzce’nin En’leri programı ilk bölümünde izleyicisinden tam not aldı. Bu hafta ilk bölümünün izleyicisiyle buluştuğu programın ilk konuğu CİMAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncer oldu.

Düzce’de 8 şubesi bulunan CİMAŞ marketler zincirinin tüm vatandaşlara en iyi hizmeti ulaştırmaya çalıştığını belirten CİMAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncer, ‘Kazandıklarımızı yine vatandaşımız için yatırıma çeviriyoruz’ ifadelerinde bulundu.

Bölge insanından kazanıp yine bölgeye yatırım yaptıklarını belirten Tuncer, şöyle konuştu:

“Biz inanın Cimaş’tan kazandığımız hiçbir şeyi bir tarafa yatırım yapmadık. Ne arsa aldık, ne ev yaptık… Bölge insanımızdan kazandık, bölge insanımıza yatırım yaptık. 1 iş yeriyle başladık, 15 tane iş yerimiz var şu an da. 1 üretim tesisiyle başladık, 3 tane üretim tesisimiz var. Yani kazandığımız tüm gelirle yeni bir iş yeri açtık.”

İşverene destek verilmesinin şart olduğunu vurgulayan Tuncer, şunları söyledi:

“İşveren ve işçinin arasının bozulmaya başladığını belirten Tuncer, yasalar yoluyla işverene destek verilmesi gerektiğini vurguladı. Benim ürettiğim malı satarak dışarıdaki ülkelerle rekabet edeyim. Şimdi devlet işçi başına ücret çıkardı. Bizim üreticilerin elektriğini, SSK primlerini, vergisini ödemeyi kolaylaştırsınlar.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.02.2020
15:25

kosgeb destekleri kimlere veriliyor. araştırılsın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,41
esnaf


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.