Gölyaka'ya Bir Yüksek Okul Daha Geliyor

Gölyaka'ya Bir Yüksek Okul Daha Geliyor

Gölyaka’da tüm anket ve çalışmalarda AK Parti Belediye Başkan adayı Yakup Demircan’ın açık ara önde olduğu gözüküyor. Demircan’ın açık ara kazanacağı gözüküyor.
Yapılan çalışmalarda Gölyaka’da 10 mahalle ve 7 bin 300 seçmen bazında en ayrıntılı ve etkili seçim çalışması AK Parti Belediye Başkan Adayı Yakup Demircan ve ekibi tarafından yapılıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi seçim koordinasyon çalışması başta SKM ekibi olmak üzere profesyonel bir şekilde yürütülerek ve seçmen bazlı birebir çalışmalar etkinlikleri devreye sokularak tüm seçmene ulaşıldı talep ve şikayetler de dikkate alınıyor.
 AK Parti teşkilatları her mahallede çadır programları düzenlenerek yapılacak olan projeler detaylı bir şekilde seçmene anlatılarak görüşleri alındı. Bu çalışmalarda Yakup Demircan ve AK Parti teşkilatlarının toplumun tüm kesimlerini kucaklayan ötekileştirmeyen bir dil kullanılması tüm Gölyakalı seçmenlerce takdirle karşılandığı ifade edildi.
 AK Partinin Düzce’de tek aday değişikliğine gidildiği yer olan Gölyaka’da değişikliğin artı yönde ivme kazandırdığı ve gerekli olduğu bu yapılan birebir temaslarda seçmenler tarafından da dile getirildi. Bu göstergeler ile AK Parti Adayı Yakup Demircan’ın seçimi Gölyaka’da kazanacağını gösterdi. Demircan’ın meclis üyeleri ve ekibinin de vizyon sahibi ve profesyonel olması halk tarafından da takdirle karşılandı.

 

GÖLYAKA BİR YÜKSEK OKUL DAHA GELİYOR


Yakup Demircan’ın seçim vaatleri olan Gölyaka Kültür Merkezi, Yeni Pazaryeri ve özellikle atıl durumda olan Efteni Termal Otelinin Düzce Üniversitesi Fizik Tedavi Ünitesi olacak olması ayrıca Gölyaka’ya 4 yıllık 3000 kişilik Yüksekokul gelecek olması Gölyaka halkı tarafından takdirle karşılandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.3.2019
21:32

OKUMUŞ ADAM TABİ yAKUP BAŞAKAN VERECEĞİZ KOSKOCA BELEDİYEYİ KİMLERE TESLİM EDECEĞİZ

Katılıyorum   Katılmıyorum
%44,56
KUYUDÜZÜLÜ
28.3.2019
21:31

yüksekokul projesi Gölyakayı uçurur çok iyi düşünülmüş Nigar hoca ile Yakup kardeş sırt srta verdimi Gölyakayı uçurur deme di demeyin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,95
BEEKİİRRRRR.
28.3.2019
21:30

yakup başkana tam destek

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,08
reisci
28.3.2019
20:56

Sen bizim herşeyimizsin yakup başkan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,93
Gölyakalı bir genç
28.3.2019
13:02

Yakup başkan bizim başkan durmak yok yola devam

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,94
Gölyaka


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.