Oyunu Arttıran Tek İlçe Oldu

Oyunu Artıran Tek İlçe Oldu

Oyunu Arttıran Tek İlçe Oldu

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri tamamlandı. Artık belediye başkanı seçilen isimler yavaş yavaş mazbatalarını alarak makamlarına oturmaya başladı. Ancak seçimlere 2014’te 10-0 AK Parti üstünlüğü olan Düzce’de 2019’da Cumhur İttifakı’nın iki partisi AK Parti ve MHP’nin belediyeleri kazanması damgasını vurdu. Özellikle de Gölyaka’da alınan başarılı sonucun ardından gözler bunu sağlayan gizli kahramanlara dikildi.

  
AK Parti’nin 2014’deki 10-0’lık Mahali İdareler seçim zaferinin ardından 2019’da yani 5 yıl sonra 5 önemli ilçenin Belediye Başkanlığı koltuklarını ittifak ortağı MHP’ye kaptırdı. Akçakoca, Kaynaşlı, Cumayeri, Yığılca ve Gümüşova’da MHP’nin “Ehline Emanet” sloganı ile yola çıkan isimleri seçimi önde bitirmesini bildi ve 5 ilçede zafer MHP’nin oldu.


Seçim yarışının belki de en iddialı geçmesi beklenen ilçesi Gölyaka olarak gösteriliyordu. Ancak Gölyaka’da Ak Parti’nin adayı Yakup Demircan açık ara farkla seçimi kazanmayı başardı.


Mevcut Belediye Başkanı Bekir Akbulut’un değiştirilerek yerine kritik bir kararla Yakup Demircan aday olarak gösterildi. Ak Parti Belediyeciliğinin ilk yerlerinden olan Gölyaka’ya il teşkilatı bile çok önem veriyordu. Öyle ki seçim mitingi düzenlenen ilçelerden birisiy olmuştu Gölyaka.
 

YAKUP DEMİRCAN İSMİ GÖLYAKA'DA SİNERJİ YARATTI

Açıklanan Yakup Demircan’ın da  geçmişiyle spekülasyonlara yer bırakmayan geçmişinin olması, her kesimi kucaklayan bir kişiliğe sahip olması ve iş dünyasındaki bilgi birikimi ve tecrübesi tabi ki de kazanmak için önemli oldu, ancak arka plandaki gizli kahramanların da unutulmaması gerekiyor.Demircan'ın Rektör Nigar Demircan Çakar ile kuzen olması ve Gölyakaya seçim vaadi olan yüksekokul açıklanması halkta büyük sevinç yarattı.


PARTİSİNE KÜSMEDİ DAHA ÇOK ÇALIŞTI

Yakup Demircan isminin açık ara önde kazanmasının ardında büyük bir ekip çalışması yatıyor. Ve bu ekibin başında da alkışı en çok hak eden isimlerin başında Ecvet Çelik ve Cihat Çelik ve ekipleri geliyor. Çelik babası Nihat Çelik'in  daha önce Belediye Başkanlığı yaptığı ilçede siyasi tecrübesi her geçen gün yükselen Çelik’in seçim süresinde sağladığı koordinasyon ve yönlendirmeler sayesinde Demircan seçimi rahat kazandı. performansın bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.Çelik bir kaç ay önce Düzce Ak Parti İl Başkanlığı için Cumhurbaşkanının huzuruna çıkmış il başkanı olamamıştı.Aday gösterilmeyenler gibi partisine küsmemiş bilakis Ak Partinin kazanması için gece gündüz koordinasyonlu bir şekilde çalıştı. 

Ak Parti’nin Belediyecilikteki ilk kalesi olan Gölyaka’da Ak Parti’nin yeniden büyük bir zafer kazanmasında Çelik’in rolü ve üstlendiği sorumluluk gözlerden kaçmıyor.

AK PARTİ OYUNU SADECE GÖLYAKA'DA ARTTIRDI

31 Mart yerel seçimlerinde Düzce ve ilçelerinde Ak Parti sadece Gölyaka'da oyunu artırdı.2014 yerel seçimlerinde 2996 oyu olan Ak Parti 2019 seçimlerinde bu oyu kesin olmamakla beraber 3332 ye yükseltti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.4.2019
01:48

Valla seçimi kaybettiren mhp ye bekir akbulut oldu murat abi seçimde daha yüksek oy alırdı ama gölyaka bekir akbuluta gıcık oldu ,partisini satan adam gölyakada seçimi murat altundal mhp değil bekir akbulut kaybetti söylememize rağmen bizi dinlemediler bu adamdan fayda olmaz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,62
Gölyakalı Hemde ortasından
7.4.2019
01:45

Ben cihat çelik i sevmem ama bu işi biliyor .neden sevmem onuda söyleyeyim 4 seçimdir bunlara muhalifim hep kaybettik.doğruya doğru gölyakada gitmiş seçimi tek başına çevirdi hemde ne çevirdi.bize ders verdi resmen bundan sonra o nerde bende ordayım.şu kısa ömrümde bir seçim galibiyeti görmem lazım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,06
Alkış
6.4.2019
01:37

Sonuna kadar Cihat çelik Cihat çelik Cihat çelik

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,82
Gölyakalı
5.4.2019
18:37

GÖLYAKA AK PARTİNİN KALESİDİR YIKILMAZ BUNU AKPLİ VEKİL SÖYLESE BİLE

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,41
AÇMA MAHER
5.4.2019
15:59

cihat çelik ismini çok ararsını ak parti

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,64
kaybetmeye mahkumsunuz
5.4.2019
15:59

vaybee ismini yaz da senin de reklamını yaptıralım bekirci seni

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,47
kuyudüzülü
5.4.2019
15:39

KAÇ GÜNDÜR CİHAT ÇELİK REKLAMI YAPILIYOR. BENCE ABARTILIYOR. YEREL MEDYA BU HABERLERİ KİMDEN ALIYOR MERAK EDİYORUM

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,12
VAAY BE
5.4.2019
15:38

yeminle söylüyorum çelikler bu işin arkasında olmasaydı yakup demircan daha çok oy alırdı, gizli kahramanlarmış ne kahramanı, 3 dönemde gölyakaya ne verdi çelikler de şimdi gizli kahraman olacaklar, size verilen bu haber bu hikaye cihat çelikin milletvekilliği için yapılan şişirme haberdir, alet olmayın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%42,62
GÖLYAKADA KAHRAMAN MI KALMAMIŞ
5.4.2019
14:24

BU ÇOCUĞU DEĞERLENDİRMEYENLER ŞİMDİ BAŞLARINI 2 ELİNİN ARASINA ALIP DÜŞÜNSÜNLER BAŞTA FAHRİ ÇAKIR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,89
GÖLYAKALI


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.