Kardüz pistlere değil ama elektriğe kavuşuyor

Kardüz pistlere değil ama elektriğe kavuşuyor

Kardüz pistlere değil ama elektriğe kavuşuyor

Gölyaka Eski belediye Başkanı Bekir Akbulut müjdeyi verdi.


Kış turizmi için yıllardır çalışma yapılan, yerli ve yabancı onlarca uzman ve iş insanının gezdirildiği Kardüz, gelinen noktada ise unutuldu. Ancak Kardüz yaylası için Gölyaka eski Belediye Başkanı Bekir Akbulut harekete geçti. Karanlığa mahkum olan Kardüz Yaylası’nın elektrik alt yapı şebeke hattı çalışmaları tamamlandı.


Düzce’nin kış turizm merkezi olması için milyonlarca lira harcanan birçok çalışma yapılan, Düzce’ye gelen yerli ve yabancı yatırımcının gezdirildiği Kardüz Yaylası, karanlığını artık bitiriyor. TEDAŞ, SEDAŞ ve Yüklenici firma sahibi Selahattin Turan tarafından yapılan çalışmalar sonucunda ve Gölyaka eski Belediye Başkanı Bekir Akbulut’un işbirliği ile hazırlanan proje ile Elektrik şebeke alt yapısı tamamlanandı. Şebekenin tamamlanmasıyla da yaylaya elektrik verilmeye başlayacak.

Bekir Akbulut’un sosyal medya hesabından verdiği müjdeyle 4 Ekiğm 2019 Cuma Günü, öğle namazının ardından yapılacak törenle Kardüz aydınlığa kavuşacak. 


Bekir Akbulut sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Batı Karadenizin en büyük yaylası olan Kardüz Yaylasının elektrik elektrik şebeke hattı tamamlanmıştır.  04.10.2019 cuma günü Kardüz yaylasında cuma namazına müteakip şebekeye elektrik verilecektir.  


Şahsım ve Gölyaka halkı adına TEDAŞ yatırımlar Daire Başkanı Yakup Ayan Bey’e, Bölge Müdürü Tuncer Yeşilyurt Bey’e, SEDAŞ Ceo’su Necmi Odyakmaz Bey’e ve ayrıca yüklenici firma Selahattin Turan abimiz ve ekibine, emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun, tüm Gölyaka halkı davetlidir” ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.10.2022
21:47

Niye olmasın baskan insan degilmi canlı degilmi bu hayatta yasamıyormu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,00
Gôlyakalı
4.10.2019
10:23

Kardüz yaptığı eve mi elektrik bağlıyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,76
Golyakali


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.