TEM Otoyolu’nda feci kaza: 1 ölü, 7 yaralı

TEM Otoyolu Gümüşova mevkisinde tır önce çizgi çalışması yapan araca ardından ise karşı seride geçerek İstanbul istikametine gitmekte olan 1 yolcu otobüsü, 1 tanker, 1 otomobile çarptı.

Kazada Otobüs şoförü hayatını kaybederken 6 kişide yaralandı. 


 Kaza TEM Otoyolu Düzce ili Gümüşova ilçesi mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre; İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Mustafa Topçu idaresinde ki 14 KG 830 plakalı tır aracı ilk önce yol kenarında çizgi çalışması yapan Karayollarına ait Bilal Coşkun idaresinde ki 34 TL 4530 plakalı kamyonete çarptı.

Ardından kontrolden çıkan tır karşı şeride geçerek İstanbul istikametine gitmekte olan Bahattin Altıntop idaresinde ki 17 AAB 271 plakalı otomobile ardından Halim Kaynarcı idaresinde ki 34 DF 8869 plakalı yolcu otobüsüne ve İbrahim Kalander idaresinde ki 34 AJE 755 plakalı tankere çarptı.

Çarpmanın etkisi ile tamirden dönen boş olan yolcu ile tanker yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada otobüs sürücüsü Halim Kaynarca olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Bahattin Altıntop, Birgül Altıntop, Miray Enes Altıntop ve tır sürücüsü Mustafa Topçu, otobüste bulunan Osman Özben, tanker sürücüsü İbrahim Kalender yaralandılar. 
 Olay yerine Sakarya ve Düzce’den gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi ile Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.
Kaza nedeniyle kapanan yol kısmen trafiğe açıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.