Hastanenin Kapı Bilmecesi Sona Erdi

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin sorun yumağı haline gelen Pazar tarafından 3. girişi faaliyete geçti. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla açılan kapı ile birlikte hem mahalle sakinleri hem de vatandaşlar için bir sorun ortadan kalktı.

Daha önce önünde eylemler yapılan Düzce Devlet Hastanesi’nin bahçe duvarının yıkılarak yapılan kapısı, bugünden itibaren tamamen açılarak hizmet vermeye başladı. Acil ve Poliklinikler olmak üzere iki ana kapısı bulunan Devlet Hastanesi’nin otobüs duraklarına yakın olan yol kenarındaki duvarı yıkılarak kapı yapılmıştı. Ancak vatandaşlar tarafından yapılan kapı, borularla kapatılmış ve yaya geçişleri engellenmeye çalışılmıştı. Bütün yaşanan gelişmelerin ardından yaya kapısı Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü talimatıyla yayaların kullanabileceği hale getirildi. Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Murat Aydın ve MHP’li Meclis üyesi Ayhan Seyyar girişimleri ile yayaların geçişine engel olan, borular kesildi. Yapılacak tadilatlarla engelli ve yaşlılar ile vatandaşlar için merdiven ve rampaların konulmasının ardından kapı özellikle otobüsten inen vatandaşlar tarafından daha rahat hastaneye ulaşımı sağlayacak.

Öncesinde kapıdan indikten sonra yürümek zorunda kalan vatandaşlar, kapının açılmasıyla birlikte hastaneye rahat ulaşabilecekler.         


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.08.2019
18:17

Kapının açılması talimatını veren sn bakan Faruk Özlü başta olmak üzere işi takip eden meclis üyesi Murat Aydın ve Ayhan Seyyar a tşk ederiz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,33
Nurettin Şahin
5.08.2019
22:52

Emegi olan herkese teşekkürler sonunda çözüm bulunmuş

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,62
Osman


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.