Kısa sürede bitirildi

Kısa sürede bitirildi

Kısa sürede bitirildi

400 yataklı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Sağlıklı Yaşam Merkezinin otopark kapasitesinin arttırılması amacıyla başlatılan çalışmalar bitirildi. Hem vatandaşlar için otopark alanı oluşturuldu hemde modern hastane yanında ki kötü görüntü ortadan kalktı. 


İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ın girişimleri ile Aziziye Mahallesi’nde ki 400 yataklı hastanenin yanında bulunan ve toprak yığınlarıyla kaplı 3 bin 290 metrekare alanın 138 araçlık otopark yapılması için Şubat ayında başlatılan çalışmalarda sonra gelindi.

2 ay gibi kısa sürede tamamlanan çalışmalarla vatandaşların yaralanabileceği ve hem Atatürk Devlet Hastanesi hemde Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne hizmet edecek otopark tamamlandı. Modern hastanenin ve binaların arasına yakışmayan toprak yığının kaldırılması ile ortaya ise modern bir görüntü çıktı. 


 


Düzce’de göreve başladığı günden bugüne kadar Düzce için elinden geleni yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz bir çok önemli çalışmaya imza attı. Düzce’ye sağlık alanında yeni hizmetler kazandıran Yılmaz, kamuoyunda da takdir görüyor.

HABER TEZCAN SOLMAZ -SELÇUK AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.4.2019
12:57

Özel idareden Allah razı olsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,61
Dmd
8.4.2019
12:54

Tezcan bey haber yapıyorsunuz ama haber oldun diye yapıyorsunuz hiç araştırmadan oranın otoparkı il özel idaresi ekipleri tarafından molozlar kaldırılıp asfaltlanmıştır bilginiz olsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,59
İsimsiz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.