Artık resmi araçlarda da mecburi

Artık resmi araçlarda da mecburi

Artık resmi araçlarda da mecburi

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, verdiği talimatla artık resmi araçlarda emniyet kemeri uygulaması getirildi. Denetlemelere girecek olan resmi araçlarda emniyet kemeri takmayan sürücü ve ön koltukta oturan da ceza yiyecek.

Kazalarda hayata bağlanmayı sağlayan ve kazazedenin kazadan en az hasarla kurtulmasını sağlayan emniyet kemeri kullanımı mecburiydi. Öğrenci servislerinde de mecburi tutulan emniyet kemeri ön arka fark etmeksizin bütün öğrencilerin kullanım zorunluluğu vardı. Takmayan öğrenciler için ise sürücülere cezai işlem uygulanıyordu. Plakası resmi olan otomobillerde ise zaman zaman sürücülerin ve ön koltukta oturanların emniyet kemeri takmadıkları da yine şikâyet konusu oluyordu. Gelen şikâyetler üzerine Düzce Valisi Zülkif Dağlı verdiği talimatla, resmi araçlarda emniyet kullanım mecburiyeti getirdi. Sürücü ve ön koltukta oturan için artık resmi makam araçlarında da emniyet kemeri zorunluluğu geldi.

Denetimlere de girecek olan resmi plakalı araçlarda emniyet kemeri takmayan sürücü ve ön koltukta oturan yolcuya ceza tatbik edilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.4.2019
23:00

Daha bu gün Memur-Sen tarafında belediye otobüs şöförü tel konuşa konuşa gidiyordu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,85
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.