Fiskomar kavşağı akşamları kör düğüm

Düzce’nin otoban’dan ilk girişi olan aynı zamanda şehir merkezi ile Fevziçakmak mahalleleri arasındaki geçiş noktası, kalıcı konutlar bağlantı yolu ve D-100 Karayolu’ndan Düzce şehir merkezine ilk giriş Fiskomar Kavşağı, özellikle akşam saatlerinde kördüğüm oluyor. Açılması ise saatleri buluyor.

Düzce’nin en önemli kavşaklarından Fiskomar Kavşağı’nda dertler bitmiyor. Özellikle yaz aylarında Karadeniz sahillerine gitmek isteyen tatilcilerde Otoyol’dan Akçakoca D-655 Karayolu’na gitmek isteyince zaten kalıcı konutlar bağlantı yolundan, D-100 Karayolu’ndan, Fevzi Çakmak Mahallesi’nden ve Otoyoldan Düzce Şehir merkezine gitmek isteyen bütün araçlar Fiskomar Kavşağı’nda buluşunca, kavşak içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Kavşakta kuyruklar uzun uzadıya giderken, sürücüler çileden çıkıyor. Kavşaktaki kördüğümün çözülmesi ise saatleri buluyor.

Vatandaşlar ve sürücüler ise soruna bir an önce çözüm bulunması için yetkililerden gelecek çalışmaları bekliyor.   


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
31.07.2019
13:54

her gün bu kavşaktan yürüme karşıya geçip geliyoruz ve ölüm tehlikesi atlatıyoruz. belediye başkanımız gelip yaya olarak karşıya geçmeyi deneyip ordaki zorluğu çok rahat görebilir. birinin canı yanmadan acil olarak çözülmesi gereken bir mevzu bu.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,41
vatandaş
24.07.2019
08:57

TÜM YAPILACAKLAR MALİYETLİ VE UZUN ZAMAN ALIR VE BİZ DÜZCE LİLER DAHA ÇOK SİNİRLENİRİZ EN KOLAYI VE ÇÖZÜM HAZİNE ARAZİSİ OLDUĞU İÇİN RANT DEDİKODUSU DA OLMAZ KONURALP ÇAM KÖYÜNDEN ORADAKİ BÜYÜK YONCA KAVŞAKTAN MELEN BOYU PROJESİDE VAR ÇİZİLMİŞ 20 METRELİK YOLU ACİL AÇAÇAKSIN OTOBANDAN AKÇAKOCA ALAPLI EREĞLİ ZONGULDAK YOLUNU ORAYA VERİLDİMİ SORUNUN %80 İ ÇÖZÜLÜR BİR DÜŞÜNSENİZE O İNŞAAT ORADA YAPILIRKEN BU TRAFİK İKİ KATINA ÇIKAR YETKİLİLER LÜTFEN İNCELESİNLER 3 KM YOLU 2 AYDA 30 METRE OLARAK YAPARLAR DÜZCE NİN ALTERNATİF YOLU OLURKEN KAYNAŞLI DAN BAŞLAYIP KALICI KONUTLAR KONURALP HAL VE KONSOPA OTEL KAVŞAĞI AĞA MAHALLESİ TERMİNAL E BAĞLAYAN ÇEVRE YOLUNUN %90 DA BİTMİŞ OLUR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%44,60
HAYDAR ÖZTÜRK
6.07.2019
17:02

Fevziçakmak - merkez istikameti kapatılmalı. Dönüş yapmak isteyenler kervan kısmını kullanmalı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,51
Vatandaş
6.07.2019
15:20

Viyaduk uzun surer ,boluda cici taksi mevk ine yapilan altgecit gibi bir altgecit yapilabilir

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,79
ÜZEYİR ünlu
6.07.2019
13:59

Baglanti tolunun yukardan viyadukle verilmesi yılları alır , en iyisi fiskomar kavsagi na ve pazaryeri mevkiine altgecit yapilmasi gerekir

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,67
ÜZEYİR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.