15 Temmuz Şehitleri Anılacak

15 Temmuz Şehitleri Anılacak

15 Temmuz Şehitleri Anılacak

15 Temmuz’daki hain darbe girişimini canları pahasını önleyen kahramanlar, üçüncü yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de anılacak. Düzce Valiliği 15 Temmuz’da düzenlenecek olan programı saat saat yayınladı. 15 Temmuz Pazartesi gün boyu sürecek olan programın ilk etkinliği Şehitlik ziyareti ile başlayacak.

15 Temmuz darbe girişiminde göğüslerini tanklara siper eden kahramanlar, hain kalkışmanın üçüncü yılında yurt genelinde olduğu gibi Düzce’de de  törenlerle anılacak. Darbe girişimi ve ardından gerçekleşen destansı direniş yeniden hatırlanacak. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz genelgesi doğrultusunda çalışmalar aralıksız devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri başta İstanbul ve Ankara olmak üzere tüm yurtta gerçekleştirilecek. Hain darbe girişimi Düzce’de de çeşitli etkinlikler ile anılacak.

Düzce Valiliği 15 Temmuz Programını Açıkladı

15 Temmuz Pazartesi günü ilk etkinlik saat 11.00’de şehitlik ziyareti ile başlayacak. Saat: 11.30’da 15 Temmuz Şehidi Ufuk Baysan’ın Beyköy Çalıcuma Köyü’ndeki kabir ziyareti ile devam edecek. Saat: 12.30’da Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine şehitler adına fidan dikimi gerçekleşecek. Saat 19.00’da ise Anıtpark’ta 15 Temmuz Anı Defteri imzaya açılacak. 20.00’de Cedidiye Camiinde şehitlerimiz adına Mevlid-I Şerif Okunacak. 21.30’da ise Düzce Belediyesi önünden Anıtpark’a Milli Birlik Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Anıtpark’taki program 22.00’de Mehter Gösterisi ile başlayacak. 22.20’de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, 22.30’da Kur’an-I Kerim Tilaveti, 22.45’te protokol konuşmaları, 23.00’te ise 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Organizasyonu düzenlenecek. Program 00.13’te Tüm camilerde sela okunması ile birlikte sona erecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.