Düzce Abhaz Derneği Felaket Bölgesinde

Düzce Abhaz Derneği Felaket Bölgesinde

Düzce Abhaz Derneği Felaket Bölgesinde

Düzce'de yaşanan büyük sel felaketi sonrası. Sel felaketinin yaşandığı bölgeler farklı STK'lar tarafından ziyaret edilmeye başlandı.

Bu kapsamda Düzce'de ki önemli STK'lardan biri Düzce Abhaz Kültür Derneği, felaketin hemen ardından, Felaket Bölgelerine ilk ulaşan Sivil Toplum Kuruluşların'dan biri oldu. 

Düzce Abhaz Derneği Sel Felaketinin yaşandığı bölgede


Düzce Abhaz Kültür Derneği Başkanı İlhan Kıymet (Kuazba) ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, oluşturdukları heyet ile beraber bölgeleri dolaşarak, ilk etapta acil ihtiyaç olan temiz su dağıtımı yaptılar.
Heyet ayrıca ulaşımın dağlık yollardan güçlükle sağlana bildiği, Esmahanım köyüne'de giderek zarar görer vatandaşların ihtiyaçları konusunda bilgiler aldılar.

Düzce'de yaşanan büyük sel felaketi sonrası. Sel felaketinin yaşandığı bölgeler farklı STK'lar tarafından ziyaret edilmeye başlandı. Bu kapsamda Düzce'de ki önemli STK'lardan biri Düzce Abhaz Kültür Derneği, felaketin hemen ardından, Felaket Bölgelerine ilk ulaşan Sivil Toplum Kuruluşların'dan biri oldu.  Düzce Abhaz Kültür Derneği Başkanı İlhan Kıymet (Kuazba) ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, oluşturdukları heyet ile beraber bölgeleri dolaşarak, ilk etapta acil ihtiyaç olan temiz su dağıtımı yaptılar. Heyet ayrıca ulaşımın dağlık yollardan güçlükle sağlana bildiği, Esmahanım köyüne'de giderek zarar görer vatandaşların ihtiyaçları konusunda bilgiler aldılar. Abhaz Kültür Derneği Başkanı İlhan KIYMET (KUAZBA), bölgede bulunan Düzce Mhp Milletvekili Ümit YILMAZ, Sakarya CHP Milletvekilleri Vekili Engin ÖZKOÇ ve Mahmut TANAL, Düzce AK PARTİ İl Başkanı Mustafa KESKİN, İl Genel Meclis Üyesi olan Dursun AY'la bir araya gelerek yardım çalışmaları ve ihtiyaçlar konusunda fikir alışverinde bulundular.


Abhaz Kültür Derneği Başkanı İlhan Kıymet (Kuazba), bölgede bulunan Düzce Mhp Milletvekili Ümit Yılmaz, Sakarya CHP Milletvekilleri Vekili Engin Özkoç ve Mahmut Tanal, Düzce AK PARTİ İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclis Üyesi olan Dursun Ay'la bir araya gelerek yardım çalışmaları ve ihtiyaçlar konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Düzce Mhp Milletvekili Ümit YILMAZ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.