Düzce Belediyesi'nin tramvay projesi bitti.

Düzce Belediyesi'nin tramvay projesi bitti.

Düzce Belediyesi eski Başkanı Mehmet Keleş döneminde gündeme gelen tramvay projesi resmen rafa kalktı.

Kent merkezinde İstanbul Caddesi'nin kapatılarak yayalaştırma projesi kapsamında yola raylar döşenmiş ve nostaljik tramvay faaliyeti başlatılmıştı.

Daha sonra tramvay kaldırılmış cadde trafiğe açılmıştı.

Belediye Başkanı Faruk Özlü, tramvay projesini tümüyle iptal ederken, yola döşenen rayların kaldırılması talimatını verdi. Raylar önümüzdeki günlerde kaldırılacak ve ray güzergahı bisiklet yolu olarak tahsis edilecek.

Nostaljik tramvay projesi yaklaşık 2 milyon liraya mal olmuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.08.2019
09:28

2 şerit sağlıklı akmadıkça İstanbul Caddesi trafiği keşmekeşe devam eder. Heryerden yola yayalar fırlıyor. Buna bisikletler de eklenecek. Kural yok Düzce'de herkes başına buyruk. Ne olarak harcanan 2 milyon TL?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,46
Aa
1.08.2019
14:54

Bu tramvay sayesinde bazı insanlar, o gunlerde toplum içinde kendini tanıtma ve saygınlık kazandı. Vatandaşımizin alın teri ile kazandığı gelirini, vergiler neticesinde devlete verip, verilen paraların çöpe gitmesine sebep olanlara hem bu dünyada ve hemde ahirette Allah hesabını sorsun.AMİN Olan vatandaşa oldu.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%64,21
Ibrahim
1.08.2019
13:38

yazık 2 trilyona bir çok eksik yapılırdı, bizim insanımız yasakları delmeye meraklı olduğu için hiç bir kurala uymuyor zaten, bisiklet yoluna ne kadar saygı gösterirler o da ayrı bir konu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,91
keleş yaksın


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.