Fen İşlerinin Başına Okan Kaltu Geçti

Fen İşlerinin Başına Okan Kaltu Geçti

Fen İşlerinin Başına Okan Kaltu Geçti

Düzce Belediyesi birim müdürlerindeki değişim rüzgarı devam ediyor. Kurum içi verimliliğin arttırılması amacıyla başlayan değişime bugün bir yenisi daha eklendi. Düzce Belediyesinin çeşitli birimlerinde başarılı çalışmaları ile göz dolduran Okan Kaltu Fen İşleri Müdürü görevine getirildi.

Kurum içi verimliliğin artırılması amacıyla geçtiğimiz Temmuz ayında Düzce Belediyesinde birim müdürlerinde değişime gitmişti. 65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün değişim için düğmeye basması ile birlikte belediyede tepeden tırnağa yenilenme süreci devam ediyor. Bu kapsamda daha önce Fen İşleri Müdürlüğü görevine getirilen Samet Gümüş’ün yerine Okan KAltu getirildi. Daha önce imar işleri ve Fen işlerinde birimlerinde çeşitli görevlerde bulunan deneyimli isim Kaltu bundan böyle Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürü olarak görev yapacak.

Önümüzdeki günlerde de Düzce Belediyesinde personelin çalışma verimliliğini artırmak, kadrolarda gençleşme ve yenilenmeyi sağlamak üzere liyakat ve yeterlilik sahibi personellerin uzmanlık alanine göre istihdam edilmesine devam edileceği konuşuluyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.09.2019
13:38

Bu ne ya 6 ayda nerdeyse 6 müdür değişiyor herbirimde her ay müdür mu değişir anlamiyom.bunun altında başka bişey var galiba,kendi kafalarına göre müdür arıyolar.dediklerini yaptirabilecekleri mudurmu arıyorlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,93
Haalit
3.09.2019
15:42

İnsanlarda calışma isteği mi biraktıniz devamlı baski yildirma politikaları

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,95
Tebrikler
3.09.2019
15:12

Kiralijisa getirsen.para olmayinca hicbisey yapamaz.yapamiyacakta.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,36
Vatandas
3.09.2019
14:47

Karalmaz gibi yapamaz,

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,49
A.Rıza ÖZÇELİK


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.