Olimpiyat Kapandı Hem Şehir İçi Hem Kavşaklar Kilitlendi

D-100 Karayolu Olimpiyat Kavşağında akıllı kavşak çalışmaları başladı. Kavşak çalışmaları nedeniyle D-100'den hastane yönüne giden Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ve bulva rın karşısındaki 1368. sokağın girişleri kapatıldı. Trafik altüst oldu. Şehir merkezinde ve D-100 Karayolundaki kavşaklar kilitlendi. Sürücüler, çileden çıktı, yapımı planlanan akıllı kavşak daha başlamadan insanlara akılarını aldırdı. D100 Karayolu hal kavşağı ile As taksi arasındaki her iki duble yolun ortasına da duba çekildi.

Yönlendirme Levhaları Yetersiz

D-100 Karayolu Olimpiyat Kavşağına akıllı kavşak yapılacak. Karayolları tarafından yürütülen çalışmalara bugün itibari ile başlandı. Hastane ve 15 Temmuz Anadolu Lisesi de üzerinde bulunan Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ve karşısındaki 1368. sokağın D100 giriş ve çıkışları dubalar yardımı ile kapatıldı. Ayrıca çalışmaların daha kolay yapılabilmesi ve güvenlik açısından hal kavşağı ile As Taksi arasındaki her iki duble yolun gidiş ve gelişlerindeki iki şeritli yolun ortası da dubalar yardımı ile ayrıldı.

Akıllı yapılmadan Düzcelilerin Aklını Aldı

D-100 Karayolu üzerinde Olimpiyat Kavşağı’na yapılacak olan Akıllı Kavşak nedeniyle trafik altüst oldu. Daha önce Düzce’nin birçok yerine yapılan ve trafiği alt üst eden akıllı kavşaklara Düzce’de neden halen izin verildiği özellikle de D-100 Karayolu üzerine neden yapıldığı anlaşılamazken kilitlenen şehir trafiği ve D-100 trafiği nedeniyle sürücüler sinir krizi geçirdi. Akıllı kavşak çalışması nedeniyle Çoban başta olmak üzere karayolu üzerindeki kavşaklarda trafik altüst oldu. Ayrıca çalışma nedeniyle şehir merkezindeki Rasim Betir Bulvarındaki kavşaklar, Atatürk Bulvarındaki kavşaklarda trafik yavaş yavaş ilerledi. Sürücüler ise şehri yönetenler ile siyasilerin bu şehri nasıl yönettiklerine anlam     

Yönlendirme tabelası eksikliği zora sokuyor

Özellikle As Taksi ve Hal kavşağından gelip Atatürk Devlet Hastanesinin bulunduğu bölgeye gitmek isteyen sürücüler zor anlar yaşıyor. Yönlendirme tabelası eksikliği nedeniyle çalışmalardan bi haber olan sürücüler Hastane caddesi ve 1368. sokağa dönemedikleri için bölgede trafik karmaşası yaşanıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.09.2019
12:40

Yılların kavşağına türkseven kavşağı diyen öncüyü kınıyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,24
Aa


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.