Vekil Tanal ile Başkan Özlü Arasındaki Tartışma Devam Ediyor

Vekil Tanal ile Başkan Özlü Arasındaki Tartışma Devam Ediyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal arasındaki tartışma giderek büyüyor. YHT ile ilgili Twitter üzerinden başlayan tartışmada son olarak, CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Başkan Özlü’ye eski Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in sözlerini hatırlatarak “Uykuların kaçacak... Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın!” ifadelerinde bulundu.

Yüksek Hızlı Tren ile ilgili son günlerde Düzce ve bölgede birçok kişi imza kampanyasına katılıyor. Konu ile ilgili geçtiğimiz günlerde Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’de imza kampanyası ile ilgili olarak tren kaçıyor gibi imza toplamanın doğru olmadığı ile ilgili yaptığı açıklamaya İstanbul CHP Milletvekili Mahmut Tanal’dan Twitter üzerinden açıklama gelmişti.

Vekil Tanal’ın “Bakan olduğu halde Düzce’nin sorunlarını çözemeyen, şimdi belediye başkanı olarak mı çözecek?” açıklaması üzerine Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den ise "Düzce’ye bir kuruş faydası dokunmayan birisi varsa aynaya bak orada görürsün" yanıtı gelmişti.

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal ise Özlü’nün bu cevabı üzerine tekrar paylaşımda bulunarak, eski Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in bir televizyon programında Özlü hakkındaki konuşmalarını hatırlattı.

Keleş’in konuşmalarını kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Vekil Tanal, “Biraz bekle Sn. Dr. Faruk Özlü. Uykuların kaçacak... Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın! Düzce'ye hizmet ettin öyle mi? Kendi partilin, senden önceki belediye başkanı Mehmet Keleş bak ne diyor?” diyerek Keleş’in konuşmasını paylaştı. Eski Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in konuşmasında ise şu ifadeler yer alıyor:

 “Bize olan düşmanlığı ya da saygısızlığı, sevgisizliği şimdi bakalım kendi belediye başkanı olursa ne olacak? Mesela sanayi içerisindeki kentsel dönüşümünü o bakan olmadan önce ben bakanlar kurulu seviyesine getirmiştim. Kendisi geldi bakanlar kurulu seviyesine getirdiğim projeyi geçirtmedi oradan. Sonrada gitti küçük sanayi sitesindeki dernek başkanlarına gaz verdi. Aslında siz yapmanız gerekiyor bu işi dedi fakat hiç alakası yok. Bu belediyenin işidir. O işi de rafa kaldırttı. İstanbul Caddesi projesini iptal ettirdi, Asar Deresi projesini iptal ettirdi, bilim merkezi kent projesini iptal ettirdi, Kervan alt geçidini iptal ettirdi. Şimdi ne yüzle çıkıp da Asar Deresini yapacağım diyorsun. Bunları ben kötülük olsun diye söylemiyorum. Bunları uyarı olarak söylüyorum. Yarın biri çıkıp sokakta yanlış propaganda yaptığımı falan söylemeye kalkışmasın. Bu anlayışla tökezleyebilirsin. Bak sana güvenilmiş, Sayın Cumhurbaşkanımız sana demiş ki, git Düzce Belediye Başkanı ol. Sende bundan sonra akıllı ol.”

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.01.2020
13:06

sayın tanal seviyo demekki bu yalan dolandan sallamayı. başkanımız güzel bi soru sormuş takip edenler biliyordur. yalancı olan senmisin yoksa mehmet keleş mi diye. soruyu hiç okumamış gibi sayfalarca başka başka cvplar yazmış. ya bu ülke cehape zihniyetinden çok çekti. her alanda muhalefet olmak ama muhalefetide ülkenin yararına göre yapmamak gerçekten mide bulandırıyor. yapmayın bu işleri yapmayın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,00
tmr
7.01.2020
13:13

Faruk Özlü Düzce'nin evladı, Tanalın Faruk bey ile ilgili hic bir sözü bizde muteber degil. Keleş ile beraber kol kola yürüsün.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,81
Düzceli
7.01.2020
13:11

Faruk Özlü ile Mahmut Tanal'ın karşılaştırılmasının dogru olmadıgını düşünenlerdenim. Faruk bey Tanal'dan 100 gömlek fazla.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,30
Ferit
7.01.2020
13:04

murat mesela canına okurken naptı bir belediye başkanı? hayır bir vatandaşa napmışta canına okumuş olabilir. hadi kuyruk acını çıkart ortaya ;) işinize bakın. 2020 yılı diyo adam eğer derdin projeyse. bu yıl olacak diyo. eğer derdin kendi menfaatine olan bi olaysa. hadi gülüm hadiii

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,61
murata cevaben
6.01.2020
16:29

Siyaset aradığını buluyor gerçek şu Turkiye'ye veya abd ye bağlı olan kim ihanet söz konusu olmaya başladı içerden görünmeyen disardan iyi gozukuyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,15
Gercekler
6.01.2020
12:08

Canımıza okudun faruk özlü,sana oy veren ellerim kırılsın.Düzcenin gelmiş geçmiş en kötü başkanlığına adaysın!İnşallah tez zaman da kurtulur düzce senden.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,61
murat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.