Öğrencilerden “Evde Kalın Öğretmenim” Çağrısı

Öğrencilerden “Evde Kalın Öğretmenim” Çağrısı

Çilimli Pırpır İlkokulu öğrencileri öğretmenlerine sürpriz video çekerek “Evde kalın öğretmenim” dedi. Sınıf öğretmeni Nursel Yıldır  ise öğrencilerine verdiği cevapta hem öğrencilerine hem de evlerindeki yaşlılarına sahip çıkın dedi.

Korona Virüs nedeniyle eğitime ara verilirken derslerde televizyon ve internet ortamında yapılmaya başladı. Salgın bitene kadar okulların kapalı olması, ilkokul öğrencilerini harekete geçirdi. Çektikleri video ile öğretmenlerini çok sevdiklerini dile getiren öğrenciler, öğretmenlerine ayrıca evinde kalmasını da söylediler. Sınıf öğretmeni de öğrencilerine çektiği video ile hem öğrencilerine moral verdi hem de dede ve ninelerine sahip çıkmalarını istedi. 

Sınıf öğretmeni de öğrencilerine seslendiği videoda, “Canlarım benim, hepimiz bu salgını atlattıktan sonra hep birlikte derslerin en güzelini işleyeceğiz. Ancak o güne kadar lütfen sizler de benim için evde kalın. Biliyorum birçoğunuz, nineniz ve dedelerinizle birlikte yaşıyorsunuz. Onlarında dışarı çıkmasına lütfen izin vermeyin. Onlara öğrendiğimiz şarkıları, tekerlemeleri söyleyin, masalları anlatın. Hani diyorduk ya her zaman en iyi arkadaşımız kitaplarımızdır diye, kitaplarımızı da okumayı unutmayın. Sizleri çok seviyorum” ifadelerinde bulundu.

Haber: H. DURNA-S.AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.