Erdoğan Bıyık’a sanatçı sevgisi

Erdoğan Bıyık’a sanatçı sevgisi

MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, sanata ve sanatçılara verdiği önemi unutmayan Düzce Üniversite Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Yusuf Parlak, teşekkür ziyareti yaptı.  kendi elleriyle yaptığı tabloyu Erdoğan Bıyık’a hediye etti. Hediyeyi sosyal Medya hesabından paylaşan Erdoğan Bıyık, Dr. Parlak’a “Allah Türk’e yar olsun” diyerek teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olan Erdoğan Bıyık’ı sanata verdiği desteklerden dolayı sanat dünyası unutmadı. Düzce Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Başkanı Dr. Yusuf Parlak, Erdoğan Bıyık’ı ziyaret etti. Sanata ve sanatçılara verdiği desteklerden dolayı Erdoğan Bıyık’a teşekkür eden Dr. Parlak,  Bıyık’tan sanata desteğinin devam etmesini de istedi. Erdoğan Bıyık ise ziyaret eden Dr. Yusuf Parlak’a teşekkür ederek; “Sanat dünyamızın bir parçası olmazsa olmazıdır. İnsan ruhunu güçlendiren en önemli ergumandır. Bu nedenle hem sanata hemde sanatçılara desteğimiz elimizin erdiğince devam edecek. Özellikle geleneksel Türk sanatlarımızın bizim kültürümüzün bir parçası. Bizde Türk Milleti olarak gelenekleriyle yaşayan bir milletiz. Geleneksel el sanatlarına destek vermek her vatandaşımız gibi bizimde milli görevimiz” dedi.

Ziyaret sonrasında Dr. Yusuf Parlak kendi yaptığı tabloyu Erdoğan Bıyık’a hediye etti. Hediyeyi sosyal medya hesabından dan paylaşan Erdoğan Bıyık, tabloyu aldıktan sonra Yusuf Parlak’a “ALLAH TÜRK’E YAR OLSUN” diyerek teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.