Rabia Heykeli ve Saat Kulesi Sökülüyor

Akıbetleri belli oldu

Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından yaptırılan ve hem Düzce hem ülke kamuoyunun tepkisine neden olan Rabia Heykeli ile Şaguç Köprüsü mevkiinde bulunan Saat Kulesi’nin akıbeti belli oldu. 


Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından milyarlar verilerek yaptırılan ve tepkilere neden olan Rabia Heykeli ile Şaguç Köprüsü mevkiinde bulunan saat kulesi sökülecek. 


Düzcelilerin bütçesinden paraya acımadan yaptırılan ve piyasada ki değerinin çok üzerinde yaptırılan Rabia Heykeli Düzce Belediyesi Nikah Salonu’nun önünde ki alana konulacak, saat kulesinin ise nereye konulacağı hakkında henüz karar verilmedi.

Saat kulesi sökülerek verilecek kararın ardından yeni yerine götürülecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.10.2019
23:45

Akp simgesi Rabia işaretini başka yere taşımaktansa tamamen yok etmek lazım. Umuma açık alanda ne AKP ne Baska parti hiçbirinin heykeli kabul edilemez. Çok istiyorsanız parti binasına, bahçesine VS. Koyun. Varsa gerçekten vatan millet adalet için, kendi çıkarını düşünmeden, yolsuzluklara bulaşmamış Hz Ömeri örnek alarak ülkeye çıkarsızca hizmet eden parti onun heykelini diksinler bende desteklerim. Ama yok hepsi aynı bok

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,26
Murat Yeşilyurt
10.10.2019
17:00

Birşey kaldıracaksan o rabianın hemen yanındaki anten kulesini kaldır hem görüntüyü düzelt hem sağlığı birşey kaldıracaksan Düzce'yi ayağa kaldır hadi bakan bey bekliyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,59
Düzceli
8.10.2019
14:09

Rabia heykeli tek sorunu Düzce nin. Hiçbir yerde görmek istemiyorum.Acilen ulaşıma bir çare bulmalılar. Bir saat otobüs beklemek zorunda bırakılan biz Düzceliler bunu hak etmiyoruz .Bizler vatandaş olarak belediyeye olan görevlerimizi yerine getiriyoruz. Onlardan da bizlere olan görevlerini yerine getirmelerini acilen bekliyoruz. Belediyenin borçlarını bizler yapmadık..Bu şekilde cezalandırılmak istemiyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,37
Nurhan Çetin
8.10.2019
12:39

Meşhur!!! Rabia heykelini hiç bir yere koymasınlar bece...Gerek yok kiii...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,29
Emeklinin biri
7.10.2019
21:27

Düzce'nin tek eksiği rabia heykelinin yerinin neresi olacağı konusuydu.Yazıklar olsun !Belediye başkanına ulaşmak mümkün değil.Halk perişan.Düzce merkezde acil işin olsa,hastan,çocuk vb.gibi hemen dönmek mümkün değil.Satlerce belediye otobüsü bekliyorsun.Belediye uyuyor.Neymiş?Borçluymuş.Halka sorupta mı harcama yaptınız.Türkiye'nin hiçbir yerinde tek tip taşımacılîk yapılmıyor sadece Düzcede.Bizler bunu hak etmiyoruz yetkililer.Uyumayın halk ayakta.Edilen bedduların haddi hesabı ölçülecek gibi değil.Burası köy olarak kalmalı bence.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%71,72
Ferhan Başol
7.10.2019
19:49

Yapılanlari yikip masraf yapacaklarina işcilerin gecmis mesaileriyle ikramiyelerini verin. Haktan adaletten bahsedersiniz sonra

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,36
Akp?
7.10.2019
18:56

O heykel parçasına verdikleri kıymetin yarısını Düzceye verseydiler Düzce şaha kalkardı..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,14
O heykel kadar değeri yok
7.10.2019
18:46

Nikah salonunun önüne getirilecek olmasından hiç hoşnut değilim. Hergün hatta hiçbir gün Rabia heykelini görmeye dayanamam. Umarım yeni yeri orası olmaz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,10
Melek Arslan
7.10.2019
15:29

Çok olumlu karar.rabi a heykelinin yüzkarası olduğunu atatürkçü düşünce derneği düzce şubesi başkanı olarak heykelin önünde yaptığım basın açıklamasında ifade etmiştim .ayrıca atatürkçü düşünce derneği düzce şubesi olarak belediyeye dilekçe ile başvurarak heykelin kaldırılması talebinde bulunmuş isteğimiz reddedilmişti.saygılarımla.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,48
Atay yılmaz
7.10.2019
14:51

rabia heykeline tamam da, saat kulesinin kime ne zararı var, bence çok güzel ve yerinde bir kararla yapılmış, hadi onu da kaldırdınız hani deniyor bunları yapmakla paralar çöpe atıldı, diye, şimdi siz onları kaldırarak, çöpe atıyorsunuz ya, peki parasal açıdan zarar olmuyor mu. yoksa onlar da mı hurda olayının içine dahil edilecek, yazık, yazık bir karar verirken artısını da eksiini de düşünmek lazım, geçmişte bir hata yapılmış sizde onun üzerine tekrar hata yapıyorsunuz, farkında değilseniz ben hatırlatmış olayım geçmiştekilerde siz bugünkülerde aynı çuvalın içindekilersiniz ama GİDEN PARALAR BU MİLLETİN PARASI, o yaptı diye kaldırdıklarınız bu milletin parasıyla yapıldı. KARAR VERİRKEN ELİNİZİ ( VARSA ) VİCDANINIZA KOYARAK KARAR VERİN.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%75,21
DÜZCEYİ BİLMEYEN BAŞKAN
7.10.2019
13:26

Iyi olmuş zararın neresinden donsen kardır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,19
ali karan
7.10.2019
13:20

rabia heykeline tamam da, saat kulesinin kime ne zararı var, bence çok güzel ve yerinde bir kanarla yapılmış, hadi onu da kaldırdınız hani deniyor bunları yapmakla paralar çöpe atıldı, diye, şimdi siz onları kaldırarak, çöpe atıyorsunuz ya, peki parasal açıdan zarar olmuyor mu. yoksa onlar da mı hurda olayının içine dahil edilecek, yazık, yazık bir karar verirken artısını da eksiini de düşünmek lazım, geçmişte bir hata yapılmış sizde onun üzerine tekrar hata yapıyorsunuz, farkında değilseniz ben hatırlatmış olayım geçmiştekilerde siz bugünkülerde aynı çuvalın içindekilersiniz ama GİDEN PARALAR BU MİLLETİN PARASI, o yaptı diye kaldırdıklarınız bu milletin parasıyla yapıldı. KARAR VERİRKEN ELİNİZİ ( VARSA ) VİCDANINIZA KOYARAK KARAR VERİN.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,13
AYNI ÇUVALIN İÇİNDEKİ İYİLER VE KÖTÜLER
7.10.2019
13:17

dikerken masraf sökerken masraf. başkasının parasıyla yapmak kolay bu işleri

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,36
falanca
7.10.2019
12:57

Düzce belediye başkanı imamoğlu mu yok sa ben Sinop tan yazıyorum helal olsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,12
İyi karar
7.10.2019
12:54

Rabia heykelinin Reisin elinin kopyası olarak biliyorum bu nasıl iş düzce belediyesi kime hizmet ediyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%41,38
Ak Partiyi bitirdiniz
7.10.2019
12:42

Rabia heykelini sökmüşken müsait yere dikseniz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%64,23
Abdülrezzak ARSLANOĞLUARSLAN
7.10.2019
12:18

rabia heykeli hadi dicem ki siyasi bir olay olduğu için kaldırılıyor. Madem niye başka bi alana alnıyor. Saat kulesinin kime ne zararı var allah aşkına. Bu memleketi bu zihniyet yüzünden gelişemiyor. Bakanlık yapmışsınız ama etrafınızda yönetim kadrosu beş para etmez sayın bakamayanım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%73,01
okuyucu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.