Artık Bir Defa Dikilecek, Ömür Boyu Gidecek

Artık Bir Defa Dikilecek, Ömür Boyu Gidecek

Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile Düzce’de değişim devam ediyor. Değişim kendisini her alanda gösterirken, Düzce’nin kavşaklarına, bağlantı yollarına, refujlerini ekilen çiçeklerde gösteriyor. Daha önceki yıllarda bir defa ekilen ve kışı geçirdikten sonra sökülen çiçekler yerine artık Düzce’nin her yerine gül fidanları dikiliyor. Düzce güllerle donatılıyor.

 

31 Mart seçimlerinin ardından Belediye Başkanı seçilen ve makam oturur oturmaz yaptığı radikal çalışmalarla Düzce’nin yeni bir dönem girdiğini gösteren Dr. Faruk Özlü, Düzce sokaklarına dikilen çiçeklerde de değişime gitti. Baharın gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kaldırımlara, refujlere çiçek ekimi yapılıyor. Ancak bu defa dikilen çiçekler daha öncekiler gibi mevsimlik olmayacak. Bu defa bir defa ekilen güller, her baha döneminde açacak.

 

Belediye ekiplerinin Düzce’nin her yerine yaptığı çiçek dikimleri de yeniden başladı. Düzce Valiliği önündeki havuzun etrafları, Kalıcı Konutlar bağlantı yolu orta refuj, kavşaklara yapılan çiçek ekimi ile Düzce yazı rengarenk geçirecek. Ancak bufa geçmiş yıllardan bir farkla. Bu defa Düzce’nin her yerine güller dikiliyor. Geçmiş yıllarda baharda dikilen ve kışın öldüğü için sökülen çiçekler yerine artık gül dikimine başlandı. Dikilen güller artık sökülmeyecek ve her yıl bahar döneminde güller açacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.