Bütün müdürler, haftasonu yıkımında hazır bulundu

Düzce Belediyesi tarafından önceki gün İnönü Parkı ve Avni Akyol parkında bulunan işyerlerinde tahliye işlemleri yapılmıştı. Ardından başlayan yıkım işlemleri haftasonu da devam etti. İnönü parkının ardından Avni Akyol Parkında da yıkım başladı. Haftasonu olmasına karşın belediyeye bağlı bütün birimlerin müdürleri tahliye ve yıkım işlemleri sırasında ekiplerinin başında yer aldı.

Düzce valiliği İl İdare kurulu tarafından İnönü parkında ve Avni Akyol Parkndaki işyerinde izinsiz yapılan yapılar nedeniyle Gecekondu kanununa muhalefet nedeniyle işyeri sahiplerine yıkım kararı verilmişti. Tahliye işlemleri sonrasında da önce İnönü Parkındaki izinsiz yapıların yıkımı Düzce Belediyesi tarafından yapılmıştı. İnonü parkında yıkımın gerçekleşmesinin ardından Avni Akyol Parkında bulunan işyeri de Cumartesi günü kiracıların tahliye edilmesi ile birlikte yıkıldı. Düzce Belediyesine ait İtfaiye Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Destek Hizmetler Müdürlüğü müdür ve çalışanlarının da haftasonu mesaisi gözetmeksizin katıldığı tahliye işlemleri sonrasında işyerleri akşam saatlerinde yıkıldı.

Daha önceki dönemlerde Belediye başkanlarının tahliye için girişimde bulunduğu ancak sonuç alamadığı tahliye ve yıkım işlemleri ile Düzce’nin en büyük parkında da yeni bir döneme girildi. Parkların tahliyesi ile birlikte de seçim döneminde yeni bir dönem yeni bir Düzce” vaad eden Belediye başkanı Faruk özlü, bu vaadine göreve gelmesinin bir ayı dolmadan hayata geçirmiş oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.