Dominik’te, Düzce kolonisi kuruldu

Türkiye’de Acun medya tarafından yayına konulan ve Acun Prodüksiyon tarafaından 7 ülkede de yayınlanan Survivor programının etaplarına Düzce damgası. Etapları Düzceli ekip hazırlıyor. Yarışmanın çekildiği Domik’te  Karayip adalarında yaklaşık 7 aydır yarışmanın birbirinden zorlu parkurlarını hazırlayan ekip, 5 yıl daha yarışma etaplarının hazırlığını yapacak.

Türkiye’de Acun medya tarafından hazırlanarak yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Survivor yarışması bütün hızıyla devam ediyor. Acun medya prodüksiyon tarafından Türkiye dışında 6 ülkede daha televizyonlarda yayınlanan Survivor yarışması yayınlandığı ülkelerde reyting rekorları kırmaya da devam ediyor. Survivor yarışması içinde en çok ilgi ile izlenen bölüm ise yarışmacıların birbirleriyle kıyasıya yarıştıkları yarışma etapları. O etapların hazırlanmasını ise Düzceli ekip yapıyor. Ekibin başında ise Düzcespor aşkını Dünyanın en önemli organizasyonlarında açtığı bayraklarla ve formalarıyla taşıyan İlkin Korkmaz var. Geçen yıl kışın Dominik Cumhuriyeti’nde bulunan Karayip Adalarına yaklaşık 50 kişilik Düzceli ekiple giden İlkin Korkmaz, yarışma ve Düzceli ekibin Dominik adalarındaki yaşantısını anlattı. İlkin Korkmaz, ayrıca Dominik Cumhuriyetinde Düzcespor formaları ile Acun Medya ekibiyle yaptıkları maçlara da değindi.

İlkin Korkmaz; verdiği röportajda; “Dominikte hayata çok keyifli geçiyor. Çocuklarda çok memnunlar. Ben ara ara gidip geliyorum ancak ekip arkadaşlarım 5 sene oradalar. Düzce2de hayat haraketli geçiyor. Ekibin Düzce’ye de selamı var” dedi.

Ekibin Dominik yaşantısı hakkında da açıklamalar yapan İlk Korkmaz; “Ekibimizin orada rahatı çok iyi. 5 Yıldızlı otelde kalıyorlar. Kendilerine ait havuzları var. Orada mevsim diye bir şey hep sadece yaz var. Acun Düzcelilerden, Düzceliler Acun’dan memnun. Survivor platformlarından başka bir program daha yayınlanacak ve o platformaları da Düzceliler yapacak. 5 Yıl devam edecek bir proje. Yanlarına birkaç takviye daha yapacağız. İnşallah böyle güzel devam edecek” dedi.

İlkin Korkmaz, Acun Medya tarafından diğer ülkelerdeki televizyonlarda yayınlanacak olan survivor yarışma etaplarını da Düzcelilerin hazırlayacağını ifade ederek, Düzceli ekibin Acun Medya ekibiyle kum sahada maç yaptığını söyledi İlkin Korkmaz; “Acun Medya ekibi ile bizim ekip kum sahada maç yapıyoruz ve yeniliyoruz. Acun ekibi kumda çok profosyoneller. Bizim çocuklar kumda ayakkabısız futbol oynamaya yeni başladılar. Yaptığımız maçların tamamında yenildik ama gol atmayı başardık” dedi.

 

Düzce’yi futbol dışında çok iyintemsil ediyoruz”

Düzce’yi Dominik Cumhuriyetinde çok güzel temsil ettiklerini söyleyen İlkin Korkmaz; “Biz Düzce’yi futbol dışında çok güzel temsil ediyoruz. Düzcespor formalarımız, atkılarımız, bayraklarla çok iyi temsil ediyoruz. Ancak Düzcespor, şanssızlığı Dominik’te de devam ediyor. Dominik Cumhuriyetinin yerli insanları Düzcespor’u öğrendiler. Düzcespor formalarıyla geziyorlar. Dominikte bazı kafelerde Düzcespor Forması asılı. Düzcespor2un bu zamana kadar yaptıüğı en iyi reklamını arkadaşlarımla yaptığımıza inanıyorum” dedi.   


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.05.2019
16:26

Olsa ne olcak düzce spor yenilgiyle ligi kapattı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,98
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.