Minareler Baz İstasyonu Oldu

Minareler Baz İstasyonu Oldu

Minareler Baz İstasyonu Oldu

Cami minareleri artık ticari rekabetin aracı haline getirilirken, baz istasyonu haline dönüştürüldü.

Düzce'deki bazı camilerin minareleri baz istasyonu haline getirildi. Minare şerefelerine baz istasyonuyla ilgili cihaz ve malzemeler yerleştirildi. Cep telefonu şirketlerinin ticari çıkarları ve amaçları doğrultusunda kullanılan minarelerin bu duruma getirilmesinde Müftülük yetkilileri ile cami görevlilerinin payı bulunuyor.

Müftülük ve cami görevlileri, camiye üç-beş lira para getirsin diyerek, islam dininin en önemli sembolü olan minarelerin ticari ranta alet edilmesine göz yumuyor, seyirci kalıyor.

Minarelerin bazı GSM firmalarının ticari çıkarlarına alet edilmesi, dini sembollere yapılan büyük bir saygısızlık olarak görülüyor.

(Foto: Lütfi Şimşek)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.05.2019
08:59

CAMİLERDE HOCALARIN YAPTIĞI VAAZLARI DİNLEYEN YOK, DİNLEYENDE AMANN BANANE DEYİP GEÇİYOR, "İMANI ZAYIF BİR TOPLUM OLDUK, ÖYLE OLMASAYDI DÜNYA BİZİMLE UĞRAŞAMAZDI" KALDI Kİ HOCALARIMIZIN BİR KISMI DA HABERDE YAZDIĞI GİBİ GÖREVİNİ İSLAM İÇİN YAPMIYOR İŞ OLARAK GÖRÜYOR, HALİYLE TİCARET DOLAYISIYLA PARANIN SICAKLIĞI ONLARI DA ETKİLİYOR VE SONUÇ BU GÖRÜNTÜLERDE KARŞIMIZA ÇIKIYOR.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,60
İMANIMIZ ZAYIF OLDUĞU İÇİN HER ŞEYE YÜZEYSEL BAKIYORUZ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.