Vali Dr Zülkif Dağlı’dan uyarı

Vali Dr Zülkif Dağlı’dan uyarı

Kurallara uyarak araç kullanalım, acıların olmadığı bayram geçirelim.
11 Ayın sultanı Ramazan ayının artık sonuna gelirken 9 günlük bayram tatili başladı. Ramazan Bayramına ise sadece sayılı günler kaldı. Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’da Ramazan Bayramı ile ilgili açıklama yaparak, birlik ve beraberlik için bir bayram geçirme temennilerinde bulundu. Dr. Zülkif Dağlı ayrıca kazalara da dikkat çekerek sürücülerin dikkatli olmasını istedi.


11 Ayın Sultanı Ramazan ayının artık yavaş yavaş sonuna doğru geliyoruz. Ramazan ayının bitimiyle birlikte de 3 gün kutlanacak olan Ramazan Bayramı’nı da kutlamaya sadece birkaç gün kaldı.

Ancak Bakanlar Kurulu kararıyla Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıktı. Haliyle Bayram da bayram tadında kutlanacak. Bayram öncesinde Ramazan Bayramı ile ilgili açıklama yapan Vali Dr. Zülkif Dağlı, Düzce ve ülke olarak güzel bir bayram geçirme temennisinde bulundu. Dr. Zülkif Dağlı; “Artık bayram moduna giriyoruz. Bayram alışverişleri biraz daha hızlandı, herkes tatlı siparişlerine başladı. İnşallah millet olarak, Düzce Halkı olarak birlik ve beraberlik içinde güzel bir bayram geçiririz” dedi.


9 Günlük bayram tatilini fırsat bilerek tatil bölgelerine ve memleketlerine gidecek vatandaşlara da çağrı da bulunan Vali Zülkif Dağlı, TEM ve D-100 karayollarının geçtiği Düzce’de trafik yoğunluğunun olmasını beklediklerini ancak bu yoğunlukta sürücülerin dikkatli olmasını istedi. Vali Dr. Zülkif Dağlı; “ Ancak bizim bayramlarda şöyle bir handikapımız var. Uzun bayram tatillerinde trafik kazaları çok fazla olabiliyor. İlimizden hem TEM otoyolu hem de D-100’ün geçmesi, Zonguldak, Bolu, Sakarya gibi illerin ortasında bulunması hasebiyle trafik kazaları olabileceği şeklinde bir endişemiz var. Vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Kurallara uysunlar. Mutlaka emniyet kemerlerimizi takalım. Direksiyonda cep telefonu ile konuşmadan gidelim. Ayrıca hız sınırlarına mutlaka uyalım ki güzel bir bayram geçirelim. En büyük temennimiz kazasız, belasız bir bayramı hem Düzce Halkı olarak hemde millet olarak geçirelim” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.