Bu Yol Ne Zaman Yapılacak ?

Kalıcı konutlar ile şehir merkezi arasındaki yolda meydana gelen çukurlar, sürücüleri bezdirdi. Bağlantı yolunu kullanan vatandaşlar, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den bağlantı yolundaki çukurların doldurulması için yardım bekliyor.

35 bin kişinin yaşadığı Kalıcı Konutlar ile Düzce şehir merkezini birbirine bağlayan Kalıcı Konutlar bağlantı yolu’nda özellikle de şehir merkezinden Kalıcı Konutlar bölgesine giden yolda asfalt ikiye ayrılmış durumda. İki farklı asfaltın kullanıldığı ve kot farkı nedeniyle yolda meydana gelen ayrılma geçmiş dönemlerde yamalarla çözülmeye çalışıldı. Ancak iki asfaltın arasında yama yapılarak kapatılan alanda yeniden oluşan çukurlar sürücüleri şikayet konusu oldu. Vatandaşlar, yolda meydana gelşen çukurların en azından yama ile yeniden kapatılmasını beklerken Belediye başkanlığı makamına oturur oturmaz, hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışı sergileyen Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den yardım bekliyor.  

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.06.2019
01:27

bir tane de doğru dürüst bir is yapılmazmı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,89
Usta
3.06.2019
13:02

Bağlantı yolundan hergun bir sürü yetkili geçiyor birde sn. Valimiz de bu yoldan her gün geçiyor bu işi ancak sn. Valimiz çözer

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,33
Duzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.