Dr. Faruk Özlü son iftarı gazetecilerle yaptı

Ramazan ayının son iftarında Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kusursuz kafede yapılan iftarda önemli açıklamalar yapan belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediyesi’nde yeni sisteme geçerek işe gelmeyen personelin tespit edilerek işine son verileceğini açıkladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan bayramı arefesinde son iftarı basın mensuplarıyla yaptı. Düzce’deki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilci ve haber ekipleriyle bir araya gelen Belediye başkanı Faruk Özlü iftarında Başkan Yardımcıları Hüdaver Gösterişli ve Celal Kasapoğlu’da hazır bulundu. Kusursuz Kafe’de gerçekleşen iftar programı sonrasında Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, gazetecilerle tek tek sohbet etti. İftarın sonunda açıklamalar yapan Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Belediye ile ilgili önemli konularda açıklamalar yaptı. Faruk Özlü, belediyeden maaş alan ancak işe gelmeyen memurlarla ilgili dedikoduların kendisine de ulaştığını dile getirerek bu memurlarla ilgili olarak yeni bir sistemi hayata geçireceklerini ifade etti. Dr. Faruk Özlü; “Belediye de işe gelmeden maaş alan memurlar dedikodusu bana da geldi. Bunlarla ilgili olarak belediyenin 18 ayrı noktasına yüz tanıma sistemi kuracağız. Böylelikle kimin çalışıp, kimin çalışmadığını şayet varsa tespit edeceğiz. Çalışmadığını tespit ettiğimiz kişileri işten çıkaracağız” dedi.

 

Dr. Faruk Özlü Düzcespor için çağrısını yineledi

Geçtiğimiz günlerde Düzcespor’un federasyonun koyduğu transfer yasağının kaldırılması için kampanya başlatan ve Düzceli iş insanlarına çağrıda bulunan Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, çağrısını yineledi. Dr. Faruk Özlü; “Düzce’de 150 iş insanından 10'ar bin liralık yardım beklediğimizi söyleyerek kampanya başlatmıştık. Bu kampanyamıza devam ediyoruz. Biz istiyoruz ki Düzce’nin takımı olan Düzcespor’a Düzceliler ve Düzceli İş insanları sahip çıksın. Bu nedenle de kampanyamızı devam ettiriyoruz. Kampanya başlangıcımız Ramazanın sonuna denk geldi. Bayram teleşı vardı. Ramazan bayramı sonrasında iş insanlarımız kampanyamıza yoğun katılım sağlayacaklarına inanıyorum. 150 İş insanımız 10’ar bin TL verse Düzcespor’un transfer yasağı kalkar. Düzcespor’un transfer mutlaka transfer yapması lazım. Bunun içinde iş insanlarımızın ve Düzcelilerin bu kampanyaya katılması şart. Düzce Belediyesi olarak Düzcespor'a yıllık 1,5 milyonluk destek sağlıyoruz” dedi.

"Kredi almadan maaş ödemelerini yaptık"

Mayıs ayında belediye çalışanlarının maaşlarının ödenemediği şeklindeki dedikodularana açıklık getiren Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü; “Maaş krizi diye bir şey yok. Mali disiplin var. Biz elimizde bulunan parayla ödeyebileceğimiz maaşları yatırdık. Fakat kalan maaşları yüksek faizli kredi çekerek ödemek yerine belediye imar harçlarının yatırılmasıyla, su alacakları ile tüm maaşları yatırdık” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.06.2019
10:46

Tesbit edildikten sonra bu kisilere ve bu kisilere musade edenlere yasal islem baslatilsin adalet herkes icin gelsin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,09
Duzce


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.