Düzce’nin bu makus kaderi

Düzce’nin bu makus kaderi

Düzce’nin kamu binalarının yapımı ve yol yapımındaki talihsizliği yol tabelalarına da yansıdı. Türkiye’nin her yerinde karayolları kenarındaki tabelalar hız limitlerinden trafik düzenlemelerine kadar işaret ederken Düzce’deki tabelalar kapalı otoyol gişelerini gösteriyor.

Düzce’nin karayollarındaki talihsizliği karayolu kenarındaki trafik levhalarına ve yine karayolu üzerindeki elektronik led levhalara yansıdı. Normal şartlarda bütün Türkiye’de ve dünyada karayolları kenarında bulunan hız limiti levhaları, trafik işaret ve işaretçileri tabelaları Düzce’nin sınırlarına girildiği anda değişiyor. Düzce’de tabelalar özellikle Kaynaşlı ve Gölyaka Otoyol gişelerinin bulunduğu yada yakın olan karayolu üzerinde otoyol girişlerinin kapalı olduğunu gösteren ve ifade eden işaretçilere bırakıyor. Yine Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından karayollarının üzerine sürücüleri ikaz etmek üzere konulan elektronik led tabelalarda ülke genelinde “Trafik Kurallarına Uyalım” ve “Karayollarımızı Temiz Tutalım” ikazları bulunurken Düzce’de otoyol gişelerinin kapalı olduğunu gösteriyor.

Düzce’nin bu makus kaderinin ise ne zaman değişeceği bilinmezken, Düzce Valiliği Gölyaka ve Kaynaşlı Otoyol gişelerinin Kurban Bayramı öncesinde trafiğe açılacağını duyurmuştu. Bu duyurunun ardından Düzceliler ve Yaz tatilini Düzce’de turistik bölgelerde geçirmek isteyenler merakla Kurban Bayramının gelmesini beklemeye başladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.07.2019
08:40

Manası: "Düzce'yi cezalandırıyoruz!"

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,8
Aa


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.