Önce Köpekler sonra Atlar Şimdi Katır Sırada Ne Var ?

Önce Köpekler sonra Atlar Şimdi Katır Sırada Ne Var ?

Düzce’de son dönemde kendisini gösteren ve alışagelmemiş başıboş hayvan istilası artık vatandaşları tarafından normal karşılanmaya başladı. Vatandaş ise Düzce Belediyesi’nde Veteriner İşlerinden Sorumlu başarılı doktor Cengiz Tuncer’den açık hava hayvanat bahçesine dönen Düzce sokakları için çözüm bekliyor. 


Düzce’nin başıboş köpek sıkıntısına son olarak başıboş atlar eklenmişti. Şikayetlerin ardından Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri başıboş hayvan ihbarlarını değerlendirerek sadece hayvanları kovalarken bu da yeterli gelmiyor. Kalıcı Konutlar bölgesinde başıboş gezinen ve vatandaşların oturduğu sitelerin bahçesine kadar giren katırlar, vatandaşları şaşkına çevirdi.


Doğal hayvanat bahçesi oluştu
Diğer yandan vatandaşlar son dönemde ortaya çıkan bu görüntülere ise tepki vermemeye aksine olağan karşılamaya başladı. Vatandaşlar doğal olarak oluşan hayvanat bahçesinde yaşamaya ayak uydurmaya çalışırken Aziziye Mahallesi’nde yaşanan At Sorununa sessiz kalan Veteriner İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı başarılı doktor Cengiz Tuncer cevap vermemişti. Aziziye Mahallesi Muhtarı Aydın Koç’un yakında aslanları, ayıları bekliyoruz” açıklamasının ardından ortaya çıkan katırlar, muhtarı doğrular netlikte oldu. Düzce sokaklarında vatandaşların daha ne gibi hayvanlarla karşılaşacağı ise şimdilerde merak konusu olurken, Dr Cengiz Tuncer’in vereceği cevap kamuoyu tarafından bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.