Kural Tanımayan Yayalar Kazaya Davetiye Çıkartıyor

Kural Tanımayan Yayalar Kazaya Davetiye Çıkartıyor

Trafikte sadece sürücülere değil yayalara da görev düşüyor. Kurallar onlar için de geçerli... Ama ne yazık ki ışıklar kırmızıda geçen yayalarla dolu. Canını hiçe saymak pahasına kural tanımayan yayalar Düzce’nin en işlek caddesi olan İstanbul Caddesi üzerinde birçok kazaya da davetiye çıkartıyor.

Trafik kuralları yayalar içinde geçerli ama maalesef yayalar bu kurallara uymayıp, canını tehlikeye atıp kural tanımadan karşıdan karşıya geçiyor. Düzce’nin en kalabalık noktalarından biri olan İstanbul Caddesi’nde ise durum haber ekibimiz tarafından gözler önüne serildi.

Trafik kurallarına uymayan yayalar trafiğin tıkanmasına neden oldu.

İstanbul Caddesi üzeri Merkez Büyük Camii önünde yayaların trafik kurallarına uymamaları dikkat çekti. Yaya geçidi bulunmamasına rağmen yolun ortasında bulunan yayalar olası bir kazaya davetiye çıkarttı. Kurallara uymayan sabırsız yayalar araç trafiğinin akışını engelledi.

Hem araç trafiğinin hem yaya trafiğinin yoğun olduğu caddede kural ihmali yapan yayalar kendi canlarını ortaya koydu. Araçların kendilerine yol vermediği için yakınan yayalar bu defa araçların trafik akışına mani oldu. 

Haber: H. DURNA

Kamera: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.01.2020
20:52

Önceden bariyerler vardı geri gelsin bariyerler. Yaya geçitlerinin olduğu yerdeki boşluklardan geçiliyordu.hem bisiklet yolundan da gidemez yayalar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,73
Vatandas
11.01.2020
20:34

Kim nederse desin biliyorlarki bu halkin cogu emekten yorgun bilgin yorulduklari yetmemis birde kahrettiricekler bu iktidar yönetimi olduğunu sanmıyorum ekranlardan vatan millet diyenler yönetim bölgelerinde millete zulüm etmekten başka birşey gözükmüyor.zamaninda egsoz rahatsızlığı olanlar vardı birde kamera rahatsızlığı olanlar turuycek bu memleketi ne sanıyorlar herkez uyumuyor bunu bilsinler.getirdikleri yol gittikleriyle uyuşmuyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,07
Vatandas
11.01.2020
20:07

Insan Özgürlük için gelmiş dünyaya yönetilmek için değil son zamanlarda insanlar iyice piskolojik sorunlarla karsi karsiya kaldilar her yerlerinden izleniyorlar durum bu olunca neyana uyulcak belli degil.disarda ekmek elden su golden değil.mecburiyetten

Katılıyorum   Katılmıyorum
%45,68
Vatandas
11.01.2020
18:27

Araç Trafiğine Kapatılsın, Hemde Valilik önünden Belediye Önüne kadar,,,.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,59
Birol


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.