Felaketin Sağlıkçı Kahramanları Teşekkür Belgelerini Aldı

Felaketin Sağlıkçı Kahramanları Teşekkür Belgelerini Aldı

18 Temmuz’da yaşanan 1 ilçe ve 24 köyü sular altında bırakan sel felaketinin ardından yaralar sarılmaya çalışılırken afette cansiperane görev yapan sağlık çalışanları, UMKE ve 112 ekiplerine Düzce Valisi Zülkif Dağlı teşekkür etti. Sağlık çalışanları teşekkür belgelerini düzenlenen törenle aldı.

 

18 Temmuz 2019’da Akçakoca ilçe merkezi ile Cumayeri ve Gölyaka ilçelerine bağlı 24 köyü sular altında bırakan 4’ü çocuk 7 kişinin hayatına maal olan sel ve heyelan felaketinin ardından bölgede normalleşme çalışmalarına hız verildi. Yapılan çalışmaların yanı sıra afet ve zamanı ve sonrasında hayatların kurtarılması için yoğun çaba harcayan girilemeyen bir çok bölgeden zorlu şartlar altında hasta nakli yapan, afetzedelere ilk yardım uygulayarak onların hayatta kalmalarını sağlayan İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Umke ve 112 ekiplerine Vali Dr. Zülkif Dağlı teşekkür etti. Valilik konferans salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Abdülgani Mağ, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ile afet zamanı bölgede canla başla çalışan UMKE yönetici ve ekipleri ile 112 acil sağlık birimi yönetici ve ekipleri katıldı.

 

Düzce Vali Yardımcısı Abdulgani Mağ, törende yaptığı konuşmada “Akçakoca ve Cumayeri ilçelerinde yaşanan doğal afette özverili ve gayretli çalışmaları ile takdir toplayan başta İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz olmak üzere tüm sağlık camiamıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

İl Sağlık Müdürü Dr.Yasin Yılmaz ise; “Sağlık camiası olarak doğal afetlerle mücadelede 7gün 24 saat görev yapan tüm personellerimi kutluyor, birlikte başarılarımızın devamını diliyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.