Yasin Müdür ekiplerini yalnız bırakmadı

Kurban Bayramı’nda herkes tatili yaparken insanların sağlıklı bayram geçirmeleri için çalışan 112 Acil Sağlık ekipleri durmadan çalışmaya devam ediyor. Sağlık İl Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ın bayram için ziyaret ettiği ekipler, vatandaşlardan sadece lüzumsuz arama yapmamalarını istediler.

Kurban Bayramı için sağlık ekipleri görevleri başında çalışmaya devam ediyor. Her türlü şart ve koşulda çalışan ekipler, Kurban Bayramında da durmaksızın görevlerine devam ediyorlar.

Özellikle bayramın ilk gününde gelen yoğun ihbarlara yetişmeye çalışan ekipleri Düzce Sağlık İl Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’da yalnız bırakmadı. 112 Acil Sağlık Ekiplerinin istasyonlarını ziyaret eden Dr. Yılmaz; sağlık ekipleriyle bayramlaşarak bir süre sohbet etti. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Dr. Yasin Yılmaz; “Kurban Bayramında ekiplerimizi yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Atatürk Devlet Hastanesi’nde bayramlaştık. Ağız Diş Sağlığı Hastanesi’nde nöbetçi arkadaşlarımızla bayramlaştık. Acil Sağlık ekiplerimiz ile bayramlaştık. Kurban Bayramında da ekiplerimiz bütün güçleriyle vatandaşlarımızın bayramlarını sağlık ve huzur içinde geçirmesi için yoğun mesai harcıyorlar. 17 Acil Sağlık İstasyonumuz var. Yaklaşık 250 personelimiz bayramın ilk gününde vatandaşlarımızın sağlığı için mesaideler. Arkadaşlarımız bayram dolayısıyla canla başla çalışıyorlar. Bizde onlara yanlarında olduğumuzu göstermek için ziyaret ederek bayramlaştık, onlarla birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz” dedi.

Dr. Yasin Yılmaz ayrıca deniz turizmi nedeniyle Akçakoca’da nöbetçi acil sağlık ekibi sayısını arttırdıklarını da dile getirdi. Dr. Yasin Yılmaz; “Hastanelerimizde ilave görevlendirmelerimizi yaptık. Onun dışında da Akçakoca malum tatil bölgesi. Melenağzı’na ilave bir istasyon ekledik. Deniz bölgesinde hem ziyarete gelen hem de tatil için gelen, denize giren vatandaşlarımıza hizmet verebilmek için” dedi. 

Acil Sağlık ekipleri de bayramın ilk gününün yoğun geçtiğini belirterek


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.