Sürdürülebilir Bir Yaşam İçin Düzce Üniversitesi Çevre Temizliğine Dikkat Çekiyor

Sürdürülebilir Bir Yaşam İçin Düzce Üniversitesi Çevre Temizliğine Dikkat Çekiyor

“Sağlıklı Toplum Temiz Çevreyle Başlar” ilkesinden hareketle Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’nce hayata geçirilen ve tüm birimlere yayılan “Temiz Üniversite Temiz Düzce” etkinliği ile Düzce Üniversitesi, sürdürülebilir bir yaşam için çevre temizliğine dikkat çekmeye devam ediyor.

Her ay Düzce Üniversitesi’nin farklı bir birimi tarafından gerçekleştirilen etkinliği bu ay Konuralp Yerleşkesi’nde; Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, Enstitüler, Araştırma ve Uygulama Merkezleri, Koordinatörlükler ve idari birimler gerçekleştirdi. Etkinliğe; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, akademik ve idari birim yöneticileri ve personeller katıldı. 

Meslek Yüksekokullarıyla eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlik, Rektörlük önünden başladı. Yollar, yeşil alanlar ve kampüs çevresinde dikkatli ve itinalı bir şekilde temizlik faaliyeti gerçekleştiren Düzce Üniversitesi mensupları, temiz çevre ve yeşil doğa konusunda farkındalık oluşturdu.

“Temiz Üniversite Temiz Düzce” etkinliği ile Düzce Üniversitesi, daha yaşanılabilir ve temiz bir dünya için toplumsal bilinci uyandırmayı amaçlıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.