Terör Ezilsin, HDP Kapatılsın Evlatlarımız Kurtulsun

Terör Ezilsin, HDP Kapatılsın Evlatlarımız Kurtulsun

Diyarbakır HDP il başkanlığı önüne dikilen Hacire ana ve devamında 48 aileye Bir destekte Vatan Partisi Öncü Kadın örgütünden geldi.

 

Evlatlarını bölücü terör örgütü PKK’nın elinden çekip kurtarmak üzere annelerin Diyarbakır HDP önünde başlattığı soylu direniş devam ediyor. Diyarbakır HDP il başkanlığı önüne dikilen Hacire ana ve devamında 48 aile Halen daha utanmadan açılım hayalleriyle bu sorunları mecliste çözelim diyenler var. Vatan Partisi Öncü Kadın örgütü Spor Sokak Girişinde Bir basın açıklaması yapı Başka anaların yüreğine ateş düşürülmesine müsaade edilmemelidir. Vatan partisi olarak artık yeter diyoruz! Dediler

 

Vatan Partisi Öncü Kadın örgütü HDP kapısında değil, devletin kapısında bekleyin diyorlar. Mecliste terörle neyi çözeceksiniz? Dünyanın hiçbir yerinde terörü destekleyen partilere müsaade edilmez, kapatılır. HDP nin kapatılması için Yargıtay’a başvurun, Üç beş oy ve kirli iktidar hesaplarıyla ABD’nin piyonlarına göz yummayın. Muhalefet partileri, bu anaların isyanını ve direnişini görün. Bu analar kadar cesur olun. Anaların isyanı Türkiye’yi birleştirdi. Şehit anaları, gençler, öğretmenler, hukukçular, demokratik kitle örgütleri, kadın dernekleri, toplumun çeşitli kesimleri Diyarbakır’a ailelerin yanına koştu, onlarla kucaklaştı. Doğu ve Güneydoğu illerimizde yüz binler “Teröre lanet, Diyarbakır annelerine destek” için yürüdü. Şu an en insani, en vicdani cephe Diyarbakır’dadır. O cephe aynı zamanda Türkiye cephesidir. Bölücü terör örgütü ile mücadele kararlılıkla sürdürülmeli, HDP kapatılmalı, analar evlatlarına kavuşmalı. Başka anaların yüreğine ateş düşürülmesine müsaade edilmemelidir. Şeklinde Açıklama Yaptılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.