MHP’li üyelerin kapı için tartışması

Atatürk Devlet Hastanesi’nin bahçesinden açılan kapı MHP’li meclis üyelerini birbirine düşürdü. MHP’li meclis üyesi Hakan Çetin’in hastane bahçesine açılan kapının kurallara uygun olup olmadığı sorusuna MHP’li diğer üye Ayhan Seyyar Cevap verdi.

Tartışmaya Kemal Günaydın da dahil olunca kurulda kısa süreli gerginlik yaşandı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin bahçesinin pazaryeri tarafındaki duvartı yıkılarak kapı açılmıştı. Ardından da hastaların hastaneye rahat ulaşımını sağlayamadıkları iddiasıyla AK Partili meclis üyesi Murat Aydın ve MHP’li meclis Üyesi Ayhan Seyyar, yıkılan duvardaki boruları keserek hastaların engelsiz hastaneye ulaşması için müdahalede bulunmuşlardı.

Yaşanan gelişmelerin ardından MHP’li meclis üyesi Hakan Çetin duvarın yıkılarak kapı açılmasını Belediye Meclisi Genel Kuruluna getirdi. Burada konuşan Hakan Çetin; “Kapı ne derece güvenli, kurallara uygun olup olmadığını ve bu kapının belediye sorumluluğunda oup olmadığını öğrenmek istiyorum” dedi. Hakan Çetin’in sorusuna MHP’li diğer üye Ayhan Seyyar Cevap verdi ve kapı açılması için yapılan çalışmaları ve süreci anlattı. Bunun üzerine Ayhan Seyyar, Çetin’e cevap vermek istedi. Bu gelişmeler yaşanırken MHP’li diğer üye Kemal Günaydın’da tartışmaya dahil oldu. Kapının kimin sorumluluğunda olduğunu soran Günaydın’a cevap ise AK Partili Murat Aydın’dan geldi.

Meclisi yöneten Başkan Veklili Mesut Sancaklı’nın müdahalesiyle tartışma sona erdi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.09.2019
09:01

Meclisin en güzel tarafı Zafer bayramının Atatürk ile birlikte anılması ve herkes tarafından alkışlanmasıydı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,30
ONUR
3.09.2019
17:25

Meclis üyeliği makamındaki bir takım müteahhitlerin şahsi ikballeri için kamu gücü ile kulis yaparak elde ettikleri kapı başarısı takdire şayan... Sayın Hakan Çatin arkadaşların bam tellerine basmış!! Bu Meclis üyesi arkadaş kapının açılmasından nasıl bir rant elde ediyor acaba? Müteahhitten Meclis üyesi olursa derdi tabi rant olur...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,25
Meclis üyeleri
3.09.2019
12:56

O kapının oraya açılma nedeni tamamen ticari nedenler ile ilgilidir. Açılan kapının karşısında ki müteahhitler halkı galeyana getirip muhtar ile işbirliği içinde bir tiyatro sergilediler. Orada ilk eylem yapıldığında oraya çocukları getirenler kimlerdi? Basın mensuplarının kayıt altına aldığı haberlerde mevcut görüntülerde eylemcilerin Aziziye mahallesinden olmadığı aşikar olduğuna göre omları oraya kim topladı? Gece yarısı hastane bahçesinde iş Makinesi çalıştıranlar kimlerdi? O Demir merdiveni yaptıranlar kimlerdi? Önce ki il sağlık Müdürü döneminde kapının açılmasına ihtiyaç olmadığını belirten resmî yazı olmasına rağmen kimin yada kimlerin rantı için kapı açıldı? Belediyeyi bu kirli tezgaha kimler dahil etti?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,31
Kapı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.