İl Başkanları Hava Kirliliğine Çözüm Aradı

İl Başkanları toplantısında bir ilk yaşandı. Türkiye’ye örnek olan bir projeye imza atan Siyasi partilerin il başkanları yaptıkları toplantının 5.’ncisinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin’i ağırladı. Düzce’de ticaret ve sanayi hayatı ile ilgili projelerini il başkanlarına anlatan Tuncay Şahin hazırladığı dosyayı da il başkanlarına verdi. İl Başkanları ayrıca her kış mevsiminde Düzce’nin kabusu olan hava kirliliği konusunda il başkanları kar yağmadan tehlikenin önlenmesi içinde yapılabilecekleri masaya yatırdılar.

Türkiye’de bir ilk olan ve örnek olacak toplantıyı Düzce’de hayata geçiren siyasi partilerin il başkanları toplanmaya ve birlikte konuları tartışarak, çözüm yolları aramaya devam ediyor. Bu kapsamda toplantının 5.’ncisi CHP İl Başkanı İlhan Duru ev sahipliğinde devam etti. CHP İl Başkanlığı’nda bir araya gelen İl Başkanları toplantısına AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, CHP İl Başkanı İlhan Duru, İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, BBP İl Başkanı Engin Bedir, Demokrat Parti İl Başkanı Mithat Ceylan, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nezir Merttürk katıldı.

Tuncay Şahin dosya ile katıldı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin’de Düzce’deki ticaret ve sanayi hayatı ile ilgili ve Düzce’ye birçok konuda ivme kazandıracak projelerle ilgili çalışma dosyasını Siyasi partilerin il başkanlarına verdi. İl başkanlarından destek ve yardım da isteyen Tuncay Şahin, toplantının basına kapalı bölümünde ise il başkanlarına hazırladığı dosya ile ilgili sunum yaptı. Bu da 5.’nci defa toplanan il başkanların toplantısında bir ilk oldu.

Bu toplantının gündeminde bağımlılıklar ile çevre ve hava kirliliği için çözümler arandı

Toplantı hakkında bilgiler veren toplantının ev sahibi CHP İl Başkanı İlhan Duru, toplantı öncesi yaptığı açıklamada; “5. Yaptığımız toplantıya CHP İl Başkanı olarak ben ev sahipliği yaptım. Her toplantımızda farklı konuları ele alarak çözüm yolları arıyoruz. Bu toplantımızın ana temaları ise Uyuşturucu bağımlılığı ve çevre ile hava kirliliği konularını masaya yatıracağız” dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.