Keskin: Yargı sürecini takip ediyoruz!

Keskin: Yargı sürecini takip ediyoruz!

AK Parti’nin Daraltılmış İl Danışma Toplantısında son günlerde Düzce Kamouyunda konuşulan ve hakkında yayın yasağı bulunan konu ile ilgili AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’den açıklama geldi. Keskin konuyla ilgili yayın yasağının bulunduğunu hatırlatarak; “AK Parti olarak süreci takip ediyoruz. Yargıdan ne çıkarsa çıksın gereğini yapacağız” dedi.

AK Parti’nin Daraltılmış İl Başkanları toplantısında gerçekleşti. Toplantının sonunda basın mensupları son günlerde Düzce kamuoyunu meşgul eden ve yayın yasağı gelen konu ile ilgili sorular İl başkanı Mustafa Keskin’e soruldu. Sürecin nasıl işleyeceği sorusu üzerine Keskin; “Bu konu hakkında yargı süreci var. Bu yargı süreci nedeniyle gizlilik ve yasaklar var. AK parti olarak söyleyeceğimiz net olarak şudur. yargılamanın sonucu ne çıkarsa çıksın gereğini yapacağız. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarla idare ediliyor. il ve genel merkezimiz olarak yakından takip ediyoruz” dedi.

“GÖREVDEN ALACAK GÜÇTEYİZ”

Basın mensuplarının “malum konu ile ilgili görevden almalar olacak mı?” sorusu için Keskin; “Görevden alma da parti üyeliğinden alacak güçteyiz. Yargı sürecini yakından takip ediyoruz. Biz kimsenin savcısı hakimi değiliz” dedi.

“BİZE GÖREV VERİLDİĞİ SÜRECE BURADAYIZ”

Yaklaşan kongrede teşkilatların yenilenip yenilenmeyeceği sorularına ise; “Bizim genel merkezimiz ve Cumhurbaşkanımız. Bununla ilgili süreç yakından takip ediliyor. AK Parti Düzce’de bir kongreye gidiyor. Bu kongre kendimizi yenilemek demek. Çoğu ilçe başkanımız yeni. bize bu görev  verildiği sürece en iyi şekilde yapacağız. Bu kongrede değişiklikler olabilir. Cumhurbaşkanımız devam et dediği sürece devam edecek” şeklinde konuştu. .

“KENDİME ZARARIM OLDU PARTİME OLMADI”

Keskin konuşmasının sonunda şu İfadelere yer verdi; “Bu konuda çok fazla birşey konuşmak istemiyorum. AK Parti’nin adı kullanılıyor. Mustafa keskin hiç olmasın, ama AK Parti’ye zerre zarar gelmesin. Bu olay şahsileştirme olayı değildir. Ben görevde bulunduğum süreler içinde kendime zarar vermişimdir Partiye zarar vermek istememişimdir. Adalet hepimize lazım. Sürecin sonucunu beklemek zorundayız. Bu gibi işlerde ne hakimiz ne savcıyız. bilmem ne kadar süre önce olan olay için bize hüküm vermek düşmek. Bu sürecin sonucu ne olursa olsun gereğini yapacağımızdan emin olun” dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.09.2019
23:45

Timsah gözyaşları

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,3
Necati z
5.09.2019
17:33

aaaaa öylemi?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,24
mn
5.09.2019
17:33

aaaaa öylemi?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,00
mn
4.09.2019
23:49

CHP de öyle söylemişti adalet herkese lazım ama her nedense bu adalet hep sizden yana çalışıyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,82
Emine özcan
4.09.2019
22:10

Ak parti ismindeki adalet kavraminin ...A si ni tasiyorsa gereken en ağır cezayı vermelidir ..süreci uzatip unutturacaksa gün gelir vatandaş hesabini verir....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,25
M......
4.09.2019
19:36

Sayın il başkanımız senin nasıl bir insan olduğunu bu güne kadar partine zarar verecek bir şey yapmadığını ençok kendine zarar verdiğini biliyoruz ama senden ricamız bu pislikleri pardiden ve mümkünse yaşadığımız şehirden uzaklaştırın ki bizde pislik içinde boğulup gitmeyelim rezil herifler yaşadığımız şehri ne hale getirdi ahlaksızlar nerdeyse bizede sulanacaklar mış

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,88
Başkan
4.09.2019
13:58

Akıllı ve mantıklı bir açıklama....Görevden alma güçleri var ve inanıyorum ki bu işler özel değil genel genel seslerini duyarız...Başkanı kutluyorum....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,88
Kuralsız


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.