Amatör Spor Haftası Başladı

Türkiye’de kutlanan Amatör Spor Haftası programı Düzce’de de çeşitli etkinliklerle başladı. Düzce Belediyesi’nin önünde Düzce Belediye Bandosu eşliğinde yapılan Amatör Spor Haftası yürüyüşü ile birlikte hafta boyunca amatör sporlar tanıtılacak ve düzenlenecek etkinliklerle amatör sporlar halk ile buluşacak.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Düzce Belediyesi önünden başlayan yürüyüşe Düzce protokolü, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Düzce Belediye Bandosu eşliğinde yapılan yürüyüş Anıt Parkta sona erdi.  Anıt Parkta yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın  okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Bayram Ali Kubilay; “Türkiye’nin 81 ilinde aynı saat ve aynı günde Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kutlanıyor. Sporu 7’ den 70’e herkesin yapması gerekiyor. Bunun için bu etkinliklere katılanlara ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Bu haftamız bir hafta boyunca devam edecek ve çeşitli etkinlikler yapılacak” dedi.

Kubilay’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Düzce Gençlik Spor il Müdürü Feyzullah Dereci ise; “Her yıl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlükleri bünyesinde yapılan Amatör Spor Haftası programına çok sayıda mülki amirlerimiz, sporcularımız, antrenörlerimiz ve halkımız katılıyor. Bu bizleri fazlası ile memnun etti. Spor kötülüklerin defedilmesinde en büyük etkendir. Bizde ilimizdeki gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak amacı ile çalışmalar yapıyoruz. Gönül isterdi ki bu Amatör Spor Haftası hafta tatilinde olsun ve katılım çok fazla olsun fakat buna rağmen katılımın yüksek olması bizleri sevindirdi. 7’ den 70’ e herkesin spor yapması en büyük dileğimizdir. Bunun için çalışmalar yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından çeşitli şampiyonalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Amatör Spor Haftası için hazırlanan sporcuların gösterileri ilgİ ile izlendi.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri bir hafta boyunca Anıt Park’ta yapılacak olan çeşitli etkinlikler ile devam edecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.