Bisiklet Baharı start alıyor

Bisiklet Baharı start alıyor

Düzce Bisiklet Kulübü, Düzce Bisikletçiler Kulübü ve Düzce Bisikletliler Platformunun ortaklaşa düzenleği 4. Bisiklet Baharı 13 Ekim 2019 Pazar günü saat 11.30’da Anıtpark’tan start alacak.

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Düzce Barosu, Düzce Üniversitesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Kültür Turizm Bakanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Alay Komutanlığının destek verdiği etkinlikte ilk gelen bin kişiye bisiklet yeleği dağıtılacak.

Sarayyeri mahallesi köy meydanında Düzce Kızılay Şubesinin ikramları olacak. Tura katılan bisikletli 11 kişiye çekilişle bisiklet hediye edilecek.  “Düzcemizin hep beraber bisiklete bineceği, beraberliğimizi spor ile tüm Türkiye’ye göstereceğimiz bu turda 7’den 77’ye bisiklete biniyoruz” sloganı ile tüm Düzceliler etkinliğe davet edildi. Bisiklet baharına katılmak isteyen ancak bisikleti olmayanlar için Emin Bisiklet, Ozan Bisiklet ve Serkan Bisiklet firmaları tarafından kiralama işlemi gerçekleştirilecek.  Bu yıl 4. kez düzenlenecek olan Bisiklet Baharında güzergah Anıtpark, Kuyumcuzade Bulvarı, Servet Bucurgat Caddesi, 1439. Cadde, Sarayyeri merkez, MemurSen Evleri önü, Kuyumcuzade Bulvarı, Rasim Betir Bulvarı, Atatürk Bulvarı, İstanbul Caddesi ve Anıtpark şeklinde olacak.  Bisiklet baharına Düzce merkez dışında tüm ilçe ve belde belediyeleri de destek veriyor.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.