Kasapoğlu: Kaçak yapı Düzcespor’a bağışla düzelmez

Kasapoğlu: Kaçak yapı Düzcespor’a bağışla düzelmez

Kasapoğlu: Kaçak yapı Düzcespor’a bağışla düzelmez

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, Düzce’de ki işyerlerindeki çıkmalar ve kaçak yapılar ile ilgili açıklamalarda bulundu.Düzcespor'a yapılan bağışların kaçak yapılarda avantaj sağğlamayacağını Faruk Özlü yönetiminde bu tarz ilişkiker olmayacağını her vatandaşa eşit mesafede olduklarını söyledi.

Kaçak yapılardan yapılan bir işte Düzcespor’a bağış alınmayacağını da sözlerine ekleyen Kasapoğlu: ‘ Düzcespor’a Belediye’nin yıllık gelirinin binde 12’sini bağışlayacağız’ dedi. 

Düzce’de işyerlerinin çıkmaları ve Düzcespor’a şirketlerden bağış alındığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, Düzce Belediyesi’nin yıllık gelirinden Düzcespor’a binde 12 para aktarılacağını dile getirdi. Kasapoğlu ayrıca işyerlerinde ki çıkmalar ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu şöyle devam etti: ‘ İşyerlerinin çıkmalarıyla ilgili planlama yaptık. Başka şehirlerde de baktık. Müsaade edilen yerlerde var. Belli kriterler getirdik. Belli yapılaşma koşullarıyla müsaade ediliyor. Şu anda mevcutta Düzce’de kaç tane sundurma varsa hepsinin tespitini yaptık. Estetik kuruluna dosya göndermelerini istedik. Teblikat yaptık. Ama bundan sonra da kentin belli akslarında ve planladığımız alanlarda çıkma izni vereceğiz. Bunlar herhangi bir ekstra ücretine tabi olmayacak. Emlak fiyatına göre olabilir’ dedi. 
Kaçak yapı Düzcespor’a bağışla düzelmez
Kaçak bir yapının Düzcespor’a yapılacak olan bir bağışla düzelmeyeceğini dile getiren Celal Kasapoğlu, Belediye ile Düzcespor arasında ki bağı kaldırdıklarını belirtti. Kasapoğlu şöyle devam etti: ‘ Düzce’de yapılan kaçak bir yapı Düzcespor’a yapılacak olan bir bağışla düzelmez. Bu imarla ilgili bir konu. Biz Belediye olarak Düzcespor’a destek vermek zorundayız. Yıllık gelirlerimizin binde 12’sini spora harcamak durumundayız. 200 milyonsa gelir 1.5 milyonunu aktaracağız. Bütün gelirlerimiz kayda girecek. Düzcespor ile ilgili bugüne kadar Düzce Belediyesi’nden 300 bin lira verdik. Bir sene içerisinde 1.5 milyon lira nakit desteğimiz olacak. Ancak kaçaktan imardan değil Düzce Belediyesi’nin gelirlerinden. Düzcespor il Belediye arasındaki bu bağı kaldırdık. Bir kişi bile Düzcespor’a bağış yaptım şunu yapacağım diyemez. Öyle bir şey yok. Düzcespor için Düzceliler var. Sporu seviyorsak destek olacağız’ dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.09.2019
13:40

Hopa maçında gmrdük. Bu takım sağ taraftan hücum eder. Soldan kilitlenir. Biri enişteye söylesin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,43
Saha komiseri


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.