Otobüs Sefer Saatleri Değişti

Otobüs Sefer Saatleri Değişti

Otobüs Sefer Saatleri Değişti

Düzce Belediyesinde Ulaştırma Müdürlüğünden bildirilen çizelge ile şehiriçi otobüs seferlerinde değişikliğe gitti.

Yapılan açıklamada; "09.09.2019 Pazartesi tarihinden itibaren otobüs sefer saatlerinde değişikliğe gidilmiştir. Güncel otobüs saatleri otobüs duraklarına da asılmıştır. Şehiriçi otobüs saatleri aşağıda açıkça belirtilmiştir" denildi.

Listede olmayan sefer saatlerinde herhangibir değişiklik yapılmadığı belirtildi. 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.09.2019
09:52

Ben gürcü ciftlik ten yazıyorum bizim otobuslerimiz saat başı geliyor yani ssattebir bir acil durum olsa boşalt otobüs bekliyoruz şuan iki otobüs var bunu 3 çıkarılması mumkundeyilmi enazindan saatbasideyilde yerimsaatebir olsa çok iyiolcak vatandaşlar çok magdur

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,87
Melek ertugrul
10.09.2019
00:10

Düzce belediyesi ulüştırmü müdürlüğünde çalışanlar düzenlamö yaparken neden Konutlardan sabah ve akşam saatlerinde neden adliyeye sefer koymayı düşünmüyorlar. Yıllardır adliye çalışanları nasıl gider gelir düşünen yok. Adliyeye gitmek için iki sefer otobüse binmek hem zaman kaybı hemde maddi kayıp il olarak düzceye bu düzenlemeyi hiç yakıştıramadım. Başkanımıza buradan sesleniyor ve düzenlemenin dikkate alınmasını rica ediyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,92
Elmas işler
8.09.2019
20:49

Bu sefer saatlerindeki değişikliğe bir hafta önce gidilse olmaz mıydı acaba ? Oturduğum bölgeden tek bir hat geçiyor..Yarın okul açılıyor ve ben işyerine gitmek için iki otobüse binmek zorundayım . Merkezden ilçeye gitmek için ilçeye giden otobüs saati düşünülmeden değişikliğe gidilmiş .Değişikliğe gidilirken yolcular için önemli olan zaman kavramının değeri unutulmuş .Konutlardaki yolcular mağdur edilmiş.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,94
Öğretmen
8.09.2019
20:47

allah akıl fikir versin belediyemize

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,20
kamil koç


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.