Düzce'nin Parası Düzce'de Kalacak

Sanatçılarda, paralarda Düzce’ye

Belediye Ramazan ayı’nda da parlayacak. Hem yaptığı yardımlarla hem de ramazan etkinlikleriyle bu sene çok farklı çalışmalara imza atan Düzce Belediyesi, geçtiğimiz yıllardaki gibi milyonlarca lirayı dışarıya vermeyecek. Ancak etkinliklerde devam edecek. Bir farkla bu sene etkilikler Düzcelilerle devam edecek. Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, bu sene çok büyük farklarla ve Düzce’nin öz gücüyle yapılacak etkinlikleri anlattı.
Düzce Belediyesi bu sene çok daha farklı ancak renkli etkinliklerle Ramazan Ayını kutlayacak. Çocuklar için kurulan oyun parkurundan, Anıtpark’ta kurulan ramazan sokağına kadar tamamen yeni baştan kurulan Ramazan etkinlik alanıa kadar her şey sil baştan yapılacak. Özellikle Ramazan etkinlikleri kapsamında Düzce’ye gelen sanatçılara ayrılan bütçeyi de masaya yatıran Düzce Belediyesi artık sahneye Düzceli ve Düzce’den isimleri çıkartacak. Böylece hem Düzceli sanatçıların sahne deneyimi kazanmaları sağlanırken hem de Düzce Belediyesi’nin parası yine Düzce’de kalacak. 

Milyonlarca lira dışarı gitmişti
Geçtiğimiz yıllarda Düzce’de yapılan etkinliklerde Ünlü isimler sahne almış ve milyonlarca liralık ramazan etkinliklerine harcanmıştı. Ayrıca, sahne ışık ve ses sitemleri için de yine şehir dışından kiralanan cihazlara binlerce liralık faturalar ödenmişti. Dr. Faruk Özlü’nün uyguladığı mali disiplin ile birlikte bu ödemelerde yine Düzce Belediyesi bünyesinde yapılarak tasarruf edilecek.

 

Çocuklarda unutulmadı
Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli yapılacak ramazan etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan çalışmaları anlattı. Hüdaver Gösterişli, çocuklara yönelik olarak Ramazan hediyeleri verileceğini ve sokak iftarlarının hayırseverlerin bağışlarıyla devam edeceğini dile getirdi.

Aşevi ramazanda kapalı ancak evlere yemek devam edecek
Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye aşevinin 60 yaş ve üstüne verdiği yemeğe de ara verilecek. Ancak gerçek ihtiyaç sahipleri için evlere yemek götürülmeye devam edecek. Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli; “Sosyal Yardımlar Müdürlüğü’müz bünyesinde hizmet veren 60 yaş üstü vatandaşlarımıza günlük yemek çıkartan aşevimiz, Ramazan nedeniyle gündüzleri yemek vermeyecek, kapalı olacak. Ancak, gerçek ihtiyaç sahibi olan evinde yalnız kalan, kimsesi olmayan, hasta ve evden çıkamayacak durumda olan vatandaşlarımız için evlerine yemek götürmeye devam edeceğiz. Evde bakım hizmetlerimizde devam edecek” dedi.


Düzce’nin Ramazan ayı9nı da kutlayan Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, anlamına ve manasına uygun bir ramazan ayı geçirilmesi temennisinde de bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.