Gölyaka Gişelerinde Çalışmalar Başladı

Gölyaka Gişelerinde Çalışmalar Başladı

Çok uzun süredir beklenen çalışmalar yeniden başladı
Uzun zaman önce sorunlar nedeniyle yarım bırakılan ve Düzceliler tarafından neredeyse unutulan TEM Otoyolu Gölyaka gişelerinde çalışmalar yeniden başladı.


Düzcelilerin artık unutmaya başladığı Gölyaka TEM Otoyol gişeleri, uzun zaman önce müteahitinin yaşadığı sorunlar nedeniyle ve havaların kötü oluşu bahane edilerek durmuştu. Otoyol’dan girişlere kapatılan Gölyaka gişeleri geçen haftalarda CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal tarafından meclis gündemine de taşınmış ve gişelerin neden açılmadığıyla ilgili Ulaştırma Bakanına soru olarak sorulmuştu. Artık Düzceliler tarafından unutulmaya yüz tutan gişelerde çalışmalar yeniden başladı. Ekipler, asfaltı kazıyarak yeni asfalt dökülmesi için zemini düzeltme çalışmalarına başladılar. Başlayan ve yarım kalan otoyol gişelerindeki bakım onarım çalışması nedeniyle D-100 Karayolu Gölyaka bağlantı yolu da kapatılmıştı. İlk ihalesi yapıldığında yılbaşına açılacağı söylenen gişelerin açılması için 2. yılbaşı da geçti. Ancak halen gişelerin açılabilecek gibi görünmezken, geçtiğimiz aylarda Vali Zülkif Dağlı tarafından yeniden yılbaşına açılacağı belirtildi. 
Düzceliler için çile olan gişelerin yapılacak çalışmalarla yılbaşına açılıp açılamayacağı ise önümüzdeki aylarda netlik kazanacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.05.2019
12:39

Yatırımlar doğuya helal size akparti li olarak kurt sevdasıdır gidiyo hadi hayirlisi istanbul ankara gibi buyuk şehirleri bunlar yüzünden chp kaptırdınız bunuda görecek kadar gözünüz acıktır umarım .ayrıca Gölyaka gişelerini acilen yapmalisiniz vali beyde belediye başkanlarıda yalan konuşmayın artık yeter çikin acilacak tarihi açiklayın adam gibi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,80
Serkan güler
20.05.2019
10:09

Vekil kaybettik diye otoban girişlerini kapatarak ceza veren bu zihniyeti biz de cezalandırmasını biliriz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%42,34
Aa
19.05.2019
20:15

Vallah mi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,88
Vjlbhhkkjj


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.