Şehiriçi Trafik, D-100 ve Tem’i Aratmadı

Şehiriçi Trafik, D-100 ve Tem’i Aratmadı

Düzce’de bayram tatilinin bitimine 2 gün kala şehiriçi trafiği, Otoyolu aratmadı. Cuma Namazından çıkan vatandaşlar araçları ile şehir içinde gidecekleri yerlere ulaşmaya ç.alışınca trafik kilitlendi. Sürücüler uzun süre sıkışan trafiğin açılmasını bekledi.

 

9 Günlük Bayram tatili için Düzce’ye gelen tatilciler ile Düzceliler, Cuma namazına kendi araçları ile gelince zaten trafik sorununun yaşandığı şehir merkezinde trafik içinden çıkılmaz hal aldı. Küçücük şehirde yürümek yada toplu taşıma araçlarını kullanmak yerine kendi araçları ile trafiğe çıkan sürücülerin oluşturduğu tablo Şehirlerarası karayollarındaki görüntüleri aratmadı. Özellikle Belediye önündeki kavşakta ışık nedeniyle bekleyen araçların oluşturduğu kuyruk, metrelerce uzadı. Sürücüler için çileye dönüşen şehiriçi trafiği namaz’dan dakikalar sonra normale döndü. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.06.2019
10:10

Biraz da insanlar duyarlı olsun ,caminin önüne gelip namazdan sonra arabaya binip gitmek olmaz.Biraz yürümek zor gelmesin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,25
fırat
8.06.2019
21:20

her ay değişen trafik komisyon kararları,yarısı tek yön yarısı çift yön caddeler,hazır trafiğe kapanmış düzene girmiş bir trafiği birkaç esnafın sözüyle eskisinden daha kötü hale getiren idareciler ve her bayram öncesi bütün tedbirler alındı demeçlerine rağmen küçük çaplı bir savaşataki kadar yitirilen canlar.kime diyelim ne diyelim....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,84
vatandaş
8.06.2019
15:34

Trafiğe kapatılan caddeyi tekrar açan sivriakıllı zihniyet, Trafik sorununu bir çırpıda çözer heç merak etmeyin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,19
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.