Madem toplanmayacaktı neden kuruldu

Madem toplanmayacaktı neden kuruldu

Düzce Belediyesi Meclisi tarafından kurulmasına karar verilen yolsuzlukları araştırma komisyonu bir türlü toplanamıyor. Çeşitli nedenlerle ertelen komisyon toplantısı bu toplantısını da yapmadı.


Düzce Belediye Meclisi’nde İyi Parti grubu tarafından kurulması yönünde önerge verilerek mecliste grubu bulunan bütün partilerin birlikte karar alarak kurduğu ve geçmiş dönemlerde Düzce Belediyesinin yaptığı usulsüz harcamaları araştıracak olan Yolsuzlukları araştırma komisyonu 2 aydır bir türlü toplanamadı. Defalarca toplantı kararı alınmasına karşı çeşitli nedenlerle toplanamayan komisyon, son olarak 17 Eylül’de toplanma kararı almıştı. Ancak bu defa da çeşitli nedenlerle toplanamadı. Ağustos Ayı ilk oturumunda kurulması kabul edilen 2. oturumunda ise üyeleri belirlenen 2 Aydır toplanamayan yolsuzlukları araştırma komisyonu için vatandaşlar, komisyonun ciddiyetsiz olduğunu dile getirerek ; “Madem toplanamayacaktı neden kuruldu ve kuruluşu neden gündem yapıldı” diye yorum yapmadan çekinmediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.09.2019
04:59

Toplansa Ne Olacak? Ülkede Bunlardan Hesap Soracak Yargı mı Kaldı? Ne Demişti Galip Ensarioğlu: "Oğlan Bizim Kız Bizim" Türkiye´de Hukuk Başka Nasıl Özetlenebilirdi ki?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,67
Uzun Yol
17.09.2019
22:29

Hepsi yolsuzluğun için de çünki ne karar alacaklar kii

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,95
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.