Cumhur Vardı Cumhurun 2 Vekili …?

Cumhur Vardı Cumhurun 2 Vekili …?

Cumhuriyetin ilanının 96. yıldönümünde cumhuriyetin bütün nimetlerinden sonuna kadar faydalanan Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Düzce’de çok nadir görülen Fahri Çakır, Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde de yer almadılar. Daha önce sadece 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Düzce’de ki programa katılan Ayşe Keşir’in bu defa kutlamalarda yer almaması şaşırtmadı ancak ancak cumhur’u(Milleti) üzdü.

29 Ekim Cumhuriyetin ilanının 96. yılı yapılan törenlerle coşku içinde kutlandı. Valilikte tebriklerin kabnulü ile başlayan kutlama programında Vali Dr. Zülkif Dağlı’yı protokol sırasından en üstte yer alan TBMM mensuplarından sadece milletvekili Ümit Yılmaz kutladı. Diğer iki milletvekilinden 30 Ağustos Zafer Bayramı'na katılarak Düzcelileri şaşkınlığa uğratan Ayşe Keşir ve Düzce’de çok nadir görülen Fahri Çakır katılmadı. Anıtpark’ta yapılan törenlerde de milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fahri Çakır yer almadı.

3 Milletvekili meclise gönderen Düzce’de yönetimimizi belirlediğimiz gün olan Cumhuriyet Bayramına sadece 1 milletvekilinin katılması ve 2’sinin katılmaması ise vatandaşların tepkisine neden oldu. Cumhuriyetin bütün nimetlerinden en üst seviyede faydalanan milletvekillerinin kendilerine seçilmeyi ve meclise gitmeyi sağlayan milli günde kendilerini meclise gönderen cumhurun yanında yer almamaları vatandaşların tepki göstermesine neden oldu.   

Kapı kapı gezip cumhura AK Parti icraatlarını anlatan Ayşe Keşir’in Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında yer almamasına vatandaşlar anlam veremediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.10.2019
11:26

Milletin vekili olsalardı orada olurlardı. CUMHURİYET bayramı tatil değil bayramdır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,73
DÜZCELİLER
30.10.2019
10:20

Duzceliler bunu insallah anlarlar ve iki milletvekilini bir dahaki secimde gondermezler Hicte sasirmadim kendi adima Sadece Secimlerde gelip oy isterler meclise gidelimde ne olursa olsun kafalarindalar bence Uyan Artik Duzce

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,57
Duzceli
29.10.2019
17:32

Ne zaman oldular ki

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,79
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.